Виж менюто

Доставка

Изпращаме всички поръчки с куриерски фирми Speedy до врата на получателя или до офис на съответната куриерска компания. Повече информация за адрес на офисите Speedy и тяхното работно време може да намерите  тук.

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА

За поръчки до 50 лв.

  • София (стандартна доставка) – 2.75 лв.
  • София (експресна доставка) – 3.75 лв.
  • Други градове – 3.75 лв.

За поръчки над 50 лв. – Безплатна доставка

СРОК НА ДОСТАВКА

Поръчки за град София –  стандартна доставка от 1 до 2 дни след поръчка
–  експресна доставка в рамките на деня на поръчката, единствено, ако тя е направена преди 11:30ч.

Други градове – доставка до 3 дни според графика на обслужване на Вашия район

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

След като сте направили поръчка, ще получите е-mail или телефонно обаждане от наш служител, за да се потвърди поръчката Ви. При проблем с Вашите координати или наличността на някой от поръчаните продукти отново можете да очаквате обаждане. След като наш служител се свърже с Вас винаги можете да добавите продукти или да замените някои от тях. 

Ако имате въпроси или коментари относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0878 221 407 от понеделник до петък от 10:00 до 18:00 часа.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Поръчките, направени през сайта www.zelen.bg, се заплащат с услугата Наложен платеж – в брой на служител от куриерската фирма Speedy.

ОТКАЗВАНЕ НА ПОРЪЧКА

Всяка поръчка може да бъде безплатно отказана до 16:00ч. в рамките на деня на самата поръчка. Поръчките направени след 16:00ч. могат да бъдат безплатно отказани до 16:00ч. в рамките на следващия ден. Експресните поръчки могат да бъдат безплатно отказани до 11:00ч. в деня на поръчката. За да откажете поръчка, пишете на мейл sales@zelen.bg или да се обадете на телефон 0878 221 407.

При отказана поръчка извън посочените срокове или при невзета поръчка от офис на Speedy или личен адрес, клиентът трябва да заплати връщането на поръчката до наш магазин с адрес: гр. София, ул. Раковски 140, био магазин Зелен, пк 2000.

Download PDF Catalog

Количката е празна