6 причини да си част от Отбора на ЗЕЛЕН

Запознай се с нас – Отборът на био магазин ЗЕЛЕН!

Не ни трябва обектив…
… за да се усмихваме. Въпреки че екипът е съставен от много различни и цветни характери, това със сигурност ни обединява. Хубаво е да си заобиколен от хора, чието ведро изражение не помръква след селфи-момента. Гледаме позитивно, дори когато се случи да се счупи буркан с кокосово масло и трябва да го чистим, точно когато има най-много клиенти в магазина. 😉

Красотата в малките неща…
Обичаме да ни е уютно и имаме отношение към естетиката. Зимата посрещаме с големи коледни елхи от чай Yogi Tea до вратите, а в по-топлите сезони се радваме на цветни вдъхновения в дървени кошници. Любими дни са ни тези, в които получаваме пресни плодове и зеленчуци, внасящи екстра свежест и пъстрота в светлите магазини.

Оммм…
Доста е яко, че Art of Living са ни близки приятели и ни подаряват отстъпки за разни интересни преживявания. С два от центровете им дори делим покрив и ни е много удобно да ги посещаваме непосредствено преди или след работа. Сега като се замислим, има връзка между йогата и лекотата в дните.

Вкусно ни е…
ЗЕЛЕН е от тези обогатяващи места, които те “захранват” с нови знания, съвсем естествено по всевъзможни начини. Вече често организираме кулинарни работилнички, а и нашият управител-слънце Ива прави уникааални сурови бонбони, за които легенди се носят. Представи си го – отиваш на работа и се прибираш същия ден с екзотична рецепта за салатен дресинг и концепция за подарък на мега-взискателната ти леля в Германия.


Абе модерна работа…
Когато изникне нов готин български био продукт, къде можеш да го опиташ, ама тук и веднага? Да, в ЗЕЛЕН. Освен до невероятни кокосови чипсове, деликатеси от кашу, барчета от тахан, свеж чиа сайдер и изпепеляващи люти сосове, много често имаме възможността да се докоснем и до техните създадели – вдъхновяващи хора с впечатляващи заряд и знания.

Възможностите са пред нас!
Знаеш ли, че ЗЕЛЕН е част от Smart Organic – най-голямата българска компания за производство, внос и дистрибуция на био продукти? Работим отблизо с много отдели в нашата фирма – маркетинг, HR, закупуване на продукти… Заедно с тях се стремим да направим клиентското преживяване ценно и запомнящо се – заедно обсъждаме активности, заедно участваме в интересни събития и заедно даваме нови идеи.



Всъщност да дадеш активно мнение или качествена препоръка е една простичка стъпка към твоята посока на развитие – лично или професионално. Ако искаш да бъдеш един от нас можеш да ни пишеш на мейл [email protected]

Други НОВИНИ И СЪБИТИЯ