Детоксикиращи лепенки за крака

В днешното динамично ежедневие водим начин на живот, който е изпълнен с доста стрес. Той нерядко е придружен от бързо хапване на некачествена храна, вдишване на замърсен въздух и прием на разнообразни медикаменти – фактори, които също причиняват натрупването на токсини в нашето тяло. Често имаме оплаквания като главоболие, схванати рамене и болки в краката. Тогава истинктивно разбираме, че имаме нужда от детокс.

Детоксикиращите лепенки за крака са създадени на база на древни рецепти от традиционната китайска медицина. Те са терапевтично медицинско средство и работят като лапа, като се поставят на ходилата. Натуралните съставки в пластирите се затоплят от ходилото и отварят порите на кожата. По този начин веществата в лепенката помагат за изтеглянето на токсините – видно е как при премахване на пластирите те са тъмно кафяви. При неколкодневна употреба продуктът действа благоприятно за отшумяване на постоянното главоболие, нервно напрежение и физически болки.

 

Според древната източна медицина, токсините в организма се натрупват в краката. Различните участъци от ходилата пък съответстват на определена част от тялото. Раменете например кореспондират с областта на стъпалото под малкия пръст. Ако приложиш детоксикиращите лепенки на това място, на следващата сутрин може да усетиш раменете си по-отпуснати.

 

Вярва се, че тялото естествено се пречиства и се подмладява само докато спи. Тези пластири не просто подпомагат този процес, но и благоприятстват премахването на химикали, които иначе често пъти не могат да се елиминират от самия организъм. Накратко – това е бърза и лесна детоксикация, която може да повлияе много положително върху здравето ти.

Други ЗДРАВЕ И КРАСОТА