Лесен веган течен шоколад

С кремообразна текстура, богат шоколадов вкус, перфектно сладка! Моят веган течен шоколад е бърз и лесен за приготвяне. Ще останете впечатлени от невероятния вкус, а фактът, че е здравословен ще ви помогне да преодолеете желанието за вредни захари!

Необходими продукти:
 
  • 250 г лешников тахан
  • 1 ч.л. ванилия на прах
  • 60 г сироп от фурми
  • 40 г сурово био какао на прах
  • 50 г какаова паста
 
primer

Начин на приготвяне:

Към лешниковия тахан, прибавете останалите продукти и блендирайте до получаване на пухкаво шоко-изкушпение. Прехвърлете в бурканче и съхранявайте на стайна температура за 2-3 седмици.


Рецептата за Лесен веган течен шоколад направи за нас Айтен Кърмаджи – Нети.

Айтен Кърмаджи е настоящ бикини фитнес състезател, мотиватор и модел. Започва да води живот в хармония с природата и се отдава на фитнес преди повече от пет години. Здравословни проблеми и рязко напълняване я поставят на пътя на търсенето на решения, които намира след лятна студентска бригада в САЩ. Айтен научава как да се храни здравословно и да постигне мечтаната фигура.

В сърцето на нейния успех лежи планирането на всеки следващ ден и задаването на въпроса с какво би могла да допринесе, за да бъде с една крачка по-близо до целта си.

Други РЕЦЕПТИ ЗА ДЕСЕРТИ