Зелен пудинг със Спирулина и Чиа

Включи нашата рецепта за Зелен пудинг със Спирулина и Чиа в своя пречистващ режим. Той е богато на зелени антиоксиданти, които спомагат за здрав черен дроб и силни мускули! Основна тяхна съставка е хлорофилът, който е изключително важен за фотосинтезата. Доказано е, че функционира и като физиологичен стимулант върху червените кръвни клетки. Можеш да откриеш този вид антиоксиданти във всички зеленолистни зеленчуци – зеле, спанак, броколи и много други. Голяма част от така наречените суперхрани също съдържа значително количество зелени антиоксиданти. Такива суперхрани са хлорела, спирулина, пшенични, ечемични стръкове и др. Има множество варианти за питателно и вкусно зелено смути, които можеш да включиш в менюто си. Хлорофилът е мощен антиоксидант – добре познат заради пречистващите си дейности. Той помага на костите и мускулите да бъдат здрави.

Подготвили сме бърза и лесна рецепта за пудинг, която ще изпълни тялото ти с нови сили и ще прочисти организма.

Необходими продукти за Зелено пудинг
Зелен пудинг със Спирулина и Чиа

За пудинга:
 
  • 1 с.л. кокосово мляко на прах
  • 150 мл. вода
  • 1 ч.л. спирулина
  • 2 с.л. семена чиа
  • 1/2 ч.л. мед

    За топинга:
     
  • бадеми
  • кокосови стърготини
  • капки Черен шоколад
 
primer


Начин на приготвяне на Зелен пудинг със Спирулина и Чиа:
Смесваме всички продукти за пудинг и блендираме до хомогенна смес. Оставяме да престои в хладилник за няколко часа или денонощие.

За да бъде удоволствието пълно, поръсваме отгоре с парченца бадеми, кокосови стърготини и шоко капки от черен шоколад.


Рецептата за Детокс Пудинг с Годжи Бери и Каму Каму направи за нас Нели, известна в социалните мрежи зад името @stylish.toast.

Ивелина създава блога си Stylish Toast преди пет години, а днес служи за вдъхновение на толкова много хора и чрез него говори за важните теми за една млада жена. В нейния блог откриваме както гайдове за оцеляване в Америка, така и лични истории от нейното битие и това на други силни и уверени жени.

Други РЕЦЕПТИ ЗА ДЕСЕРТИ