Виж менюто

Пчелно млечице, Пчелинь, 10g

12.59 лв.

Българско пчелно млечице – ХРАНА ЗА ЦАРСКИ ОСОБИ!

Описание

Пчелното млечице се произвежда от секрета на глътъчните жлези на младите пчели работнички. То представлява гъста бяло-кремава маса, със специфична миризма и сладко-кисел вкус.
Пчелното млечице Пчелинь е произведено по стара българска технология, от специална селекция медоносни пчели Апис Мелифера Родопика. Тази порода, произвеждаща уникално по качества млечице, което се среща само на територията на нашата страна. За да достигне 1 грам от тази ценна течност до Вас, е нужен труда на десетки хиляди пчели и няколко часа ръчен труд от страна на опитен пчелар.
Отличните качества на това пчелно млечице се дължат на високото съдържание на уникалната мастна 10-хидрокси-2-деценова киселина (HDА) – над 2.80%, което го прави най-богатото на тази съставка млечице на българския и световния пазар.

В миналото, пчелното млечице се използвало главно в китайската медицина, за да се увеличи продължителността на човешкия живот, да се забави преждевременното стареене на клетките, както и за стимулиране на сексуалната активност и издръжливост. Тъй като било много скъпо и трудно за извличане, млечицето било вземано само от благородниците в империята. Така с вековете пчелното млечице се превърнало в една от най-скъпите и най-търсени хранителни добавки в света.
Качествата си на антиоксидант и подмладяващ клетките продукт, то дължи на изключително богатия си състав.

Състав: 100% българско пчелно млечице

без термични обработки, без ГМО, без имитиращи подсладители, без оцветители и без изкуствени аромати.

Допълнителна информация

Тегло0.010 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пчелно млечице, Пчелинь, 10g“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна