Изберете страница

Сол Хималайска, едра, Гурме Класа, 250/500 g

от 0.99 лв.

Едра хималайска сол е чиста форма от сол, недокосната от токсините от замърсената околна среда, които проникват в другите форми на морската сол.

Изчистване

Описание

Едра Хималайската Сол е много по – богата от традиционната йодизирана сол. Хималайската сол съществува от милиони години. В Хималаите е позната като „бялото злато”, тя съдържа същите 84 естествени минерала и елемента намиращи се в човешкото тяло. Тази кристална форма на сол е назрявала през последните 250 милиона години под непрестанното тектонично напрежение. Нейните минерали съществуват в колоидна форма. Това означава, че са достатъчно малки за човешките клетки, за да могат лесно да се абсорбират в тях.

Хималайска сол регулира нивото на водата в тялото ни, стабилизира pH балансът в клетките и подпомага дихателната функция. Също намалява мускулните крампи, подобрява костната структура и регулира кръвното налягане. Известна е с това, че редуцира възможностите от развиване на ревматизъм и артрит и редуцира проявите на камъни в бъбреците и жльчката.

Съставки: хималайска сол на едри кристали

Произход: Пакистан

Допълнителна информация

Тегло Няма
разфасовка

250g, 500g

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Сол Хималайска, едра, Гурме Класа, 250/500 g“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *