0 продукта

Изберете страница

Био Етерично Масло от Бял Равнец, Alteya Organics, 5 ml

25.25 лв.

100% чисто Био Етерично Масло от Бял Равнец (achillea millefolium). Действа ободряващо и тонизиращо. В козметиката се използва успешно за склонна към омазняване коса и кожа.

 

Описание

Био Етерично Масло от Бял Равнец е с характерен, билков, остър аромат, получава се от цъфтящи стръкове на белия равнец (Achillea millefolium). Изполва се в парфюмерията и като масло за ароматерапия. Смята се, че действа ободряващо и тонизиращо. Подходящо е при психическа умора, засилва концентрацията. Смята се, че има кръвоспиращи и противовъзпалителни свойства, подходящо за рани. В козметиката етеричното маслото от бял равнец се използва за кожа и коса склонни към омазняване. Може да добавиш към маската за коса/лице. За ароматизиране на помещение можеш да добавиш в арома лампа. Приготви си освежаваща и тонизираща вана с няколко капки от етеричното маслото.

Може да се комбинира с базови масла, както и с други етерични масла.

Етеричното маслото от бял равнец изостря фоточувствителността на кожата, не е препоръчително да се използва преди излагане на слънце. Не е препоръчително да се използва от хора със светла чувствителна кожа, както и от бременни и кърмещи.

 

 

Употреба: В аромо-лампа добави 5 капки от маслото, смеси около 10 капки към 50 ml базово масло, за да получиш масажно олио, а към топлата вана са достатъчни 3-5 капки.

Съставки:

Achillea millefolium oil* (Етерично масло от бял равнец)

*био сертифициран продукт

Допълнителна информация

Тегло 0.005 kg