Изберете страница

Био Подхранващ Серум за Лице Bio Damascena, Alteya Organics, 20 ml

74.99 лв.

Невероятно съживяване и озаряване на кожата – това предлага този подхранващ серум за лице с био растителни масла и екстракти.

Описание

Подхранващият Серум за Лице от линията Bio Damascena е създаден, за да подпомага регенерацията на клетките. Той снабдява кожата с важни подхранващи вещества, които незабавно подобряват цялостното здраве на тъканите. Серумът осигурява естествена защита и подмладява деликатната кожа на лицето, освежава я и придава блясък. Продуктът забавя процеса на клетъчно окисляване и има силни ароматерапевтични свойства, които отпускат ума. 

Употреба: Нанасяй малко количество сутрин и вечер на чиста кожа. Прилагай цялостен масаж на лицето, за да оптимизираш действието на продукта. Ето описан масажа в няколко стъпки:

1. Шия – вдигни брадичката си и масажирай шията, като използваш насочени нагоре движения – от ключицата към основата на брадичката.
2. Брадичка – започни от средата под брадичката и придвижвай показалеца и средния пръст под челюстта, навън към ушите.
3. Уста – с кръгообразни движения приложи натиск на брадичката и около устата – масажирай по протежение на долната устна навън и нагоре.
4. Бузи – масажирай от ъгълчетата на устата до ушите. За целта постави по една длан на всяка буза и ги плъзгай заедно навън.
5. Нос – масажирай ноздрите напред и назад, като заедно с това ги буташ нагоре. После плъзни показалците си от двете страни на носа, като започнеш от горната костна част.
6. Чело – масажирай от средата на челото към слепоочията и завърши с лек натиск на слепоочията. Постави двата си показалеца при костта на носа и ги движи нагоре с кратки, енергични поглаждания.

Произход: България

Допълнителна информация

Тегло 0.2 kg
Количката е празна