Изберете страница

pH Тест Ленти с широк спектър рН 4.5 – рН 9.0,100 броя

20.45 лв.

Изключително прецизна индикация, много чувствителни с широк спектър рН 4.5 – рН 9.0
Резултат след 15 секунди.

Налично

Код: 3213 Категории: ,

Описание

Инструкции за употреба

За изследване на урина: Изследвай първата и втората урина за деня и запиши средната стойност на данните. За да изследваш, за кратко постави рН лентата докато уринираш, изтръскай остатъчната течност и изчакай 15 секунди, за да отчетеш рН.

За изследване на слюнка: Изчакай 2 часа след хранене. В лъжица изплюй слюнка, потопи рН лентата в течността и изчакай 15 секунди, за да отчетеш рН. Внимание: Не поставяй рН лентите директно в устата.

След потапяне в слюнка или урина, отчитането на резултата става като двата цвята от лентичката се сравняват с цветовете от скалата на гърба на кутийката. Отчита се стойността на двата цвята според това кои са най-близките цветове от скалата със стойностите. Записва се съответната стойност и се взима средно аритметично. Ако горният цвят (оранжев преди потапяне/сравнява се с горният ред) съвпада с цвета под стойност 6,75, а долният цвят (жълт преди потапяне/сравнява се с долният ред) съвпада с цвета под стойност 6,25 крайният резултат е 6,50.

За тестване с урина е най-подходящо да се вземат отчитания от първата и втората урина сутрин, след което да се вземе средно аритметично.

Резултати: Отчитане на рН 7.0+ е идеално, рН 6.5 е киселинно и под рН 6.0 е много киселинно. Изследвай 2-3 пъти на ден и ежедневно за по-дълъг период от време, за да получите средно отчитане.

Забележка: След като веднъж си записал своите резултати, препоръчваме консултация с обучено медицинско лице.

Важно: След употреба веднага затвори капака на опаковката плътно. Не докосвай покритието на тестовите зони. Съхранявай на сухо и проветриво място (от + 2 до + 30°С).

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „pH Тест Ленти с широк спектър рН 4.5 – рН 9.0,100 броя“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *