Изберете страница

pH Тест Ленти на ролка, pH Life, 100 теста

29.79 лв.

PH хартиена лента осигурява отлично цветоотделяне както в киселинния, така и в алкалния диапазон. Може да бъде направен тест чрез слюнката или урината.

Изчерпан

Код: 4346 Категории: ,

Описание

Тест ленти pH – 4.57 метра ролка осигуряваща 100 до 150 pH теста
– незабавен
– точен
– удобен
– лесен за употреба

pH нивата се отразяват на целия организъм и често са индикатор за здраве или заболяване.
Небалансираният pH (твърде киселинен или алкален) за дълъг период от време, води до развитието на повечето дегенеративни заболявания, включително сърдечносъдови заболявания, рак и диабет, както и безсилие в справянето с наднорменото тегло. Покачването или понижаването на pH може да доведе до кристализиране на солите в урината и до образуване на пясък и камъни, в бъбреците и пикочния мехур.

Поради начинът ни на хранене, повечето хора страдат от висока киселинност. Съвременната диета съдържа в по-голямата си част храни, които оставят киселинни остатъци в организма.
Спазването на балансирано хранене може да помогне. Ако нивата ви са твърде киселинни, увеличете количествата плодове и зеленчуци, които консумирате. Ако нивата ви са твърде алкални, увеличете киселинните храни.

Начин на употреба на PH тест ленти:
Чрез слюнка – Тестването чрез слюнка е удобно, защото показва клетъчното рН, откъснете от 2,5 см до 5 см от ролката поставете в устата за около 5 секунди и сравнете веднага с графиката на разпределителя. Измерване на цвят след 30 секунди трябва да се избягва.
При тестване на слюнката не забравяйте да проверите първата слюнка при събуждане преди измиването на зъбите. Най-добре е да се прави тестването между 7-14 дни, за да се установи къде варира нивото на рН, създадена е здравословна норма за рН е между 6.4-6.8, като 6.8 е най-доброто.
Чрез урина – Нашата отделителна система е един от основните участници в здравословното премахване на киселинни отпадъци от телата ни. Трябва да се тества първата урина като средно здравословни граници са от 6,0 – 6,4. Препоръчва се тестването между 7-14 дни за да се осигури по-добър поглед как варира рН на урината.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „pH Тест Ленти на ролка, pH Life, 100 теста“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *