Виж менюто

Натурален Крем Дезодорант, Just Amazing, 50 ml

13.99 лв.

Български крем дезодорант, който неутрализира неприятната миризма от изпотяването. Не запушва порите. Има приятен цитрусов аромат и е подходящ за двата пола!

Код: mm55337 Категория:

Описание

Натурален крем дезодорант 50мл., Just Amazing

Произведен в България.
100% натурален крем дезодорант.
Крем дезодорант е различен метод за справянето с неприятната миризма от изпотяването.
Продуктът е официално регистриран козметичен продукт и притежава всички необходими сертификати.
Крем дезодорант не съдържа алуминиеви соли и не запушва порите.
През по-топлите дни дори и при голямо физическо натоварване, едно нанасяне осигурява комфорт без неприятна миризма до 8 часа, а при по-хладно време, ефектът на едно нанасяне трае до 24 ч.
Крем дезодорант  не е антиперспирант и не блокира естествения процес на изпотяване. Крем дезодорант не спира процеса на изпотяване и не запушва порите, а убива лошите бактерии причинители на неприятната миризма.
Крем дезодорант има лек цитрусов аромат и е подходящ и за двата пола.
При ежедневна употреба, в зависимост от индивидуалното изпотяване и начина на живот, 50 мл. обикновено са достатъчни за около 90 дни.
Състав на крем дезодорант: био масло от ший, сода бикарбонат, нишесте от диворастящ арарут и био етерични масла от мей чанг и кипарис.
Начин на употреба: Нежно втрийте с пръсти количество по-малко от грахово зърно в зоната на подмишниците. През по-хладните дни и сезони може да опитате и с по-малко количество. Вие сами ще откриете най-подходящата за Вас дозировка, след като използвате крема поне 2 седмици.
Действие: Сухите съставки (сода бикарбонат и арарут) трайно елиминират неприятната миризма и леко подсушават, а маслото от ший (карите) овлажнява и успокоява нежната и чувствителна кожа на подмишниците. Ароматните етерични масла (мей чанг и кипарис) действат антисептично, тонизиращо и дезодориращо.

Производител: Джъст Амейзинг ЕООД, България

Допълнителна информация

Тегло0.050 kg
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна