Виж менюто

ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ NANO-B

14.75 лв.

Самостерилизиращи се антибактериални влакна импрегнирани със сребро и въглен от бамбук.

Описание

Nano-b четките съчетават познанията за природата и науката за устната кухина. Уникалното на четките е в това, че те убиват бактериите като използват само естествени средства. Всяко влакно е покрито с естествен прах от злато и бамбуков въглен, невидим за невъоръженото око. Прахът се състои от микроскопични частици, които отделят отрицателно заредени йони и убиват бактериите чрез потискане дишането на клетките и метаболизма. .

 

Всички нано-б четки имат косми с двойна структура : дългите, тънки чистят в дълбочина трудно достъпните зони на устата, нежно избутвайки венците нагоре, за да отстранят всички захванали се бактерии като същевременно предотвратяват общото натрупване на плака. Късите, овални косми нежно полират повърхността на зъбите, оставяйки Ви с блестяща усмивка.  Влакната им са потискащи развитието на бактерии и спомагат подържането белотата на зъбите. 

 

Подходящи при възпалени или кървящи венци.

 

Четките са с изчистен дизайн, гладки и прозрачни. Предлагат се в четири различн кристални цвята , имат гладки дръжки и красива подвижна глава. 

 

 

Производител: Великобритания

Допълнителна информация

Тегло0.1 kg
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна