Виж менюто

Био Кафе Стрето Инстантно, Naturela, 100 g

13.35 лв.

Naturela може да се характеризира с богат вкус и отличен аромат. Кафените зърна на Naturela се отглеждат без химикали, само чрез Био технологии. Кафето Naturela е чудесен избор за любителите на кафе. Това кафе е повече от кафе, то е част от справедливата търговия.

Описание

Био кафе стрето инстантно е  сертифицирано, произведено във Франция. 100% Арабика вкус от висококачествени кафени зърна с отличаващ се аромат, израснали в чисти плантации.

Старите традиции за печене на кафените зърна при ниска температура и 100% био насаждения са ключовият аспект за създаване на чудесно кафе. Naturela се ангажира с качеството на кафените си зърна, произхождащи от сертифицирани органични насаждения. Нашата френска компания използва традиционен метод за изпичане на кафените зърна, който го отличава от промишлените кафени продукти. Naturela може да се характеризира с богат вкус и отличен аромат. Кафените зърна на Naturela се отглеждат без химикали, само чрез Био технологии. Кафето Naturela е чудесен избор за любителите на кафе. Това кафе е повече от кафе, то е част от справедливата търговия.

Съставки: кафе от биологично земеделие.

Да се съхранява в оригиналната опаковка на сухо и хладно място.

Начин на употреба: една лъжичка кафе в чаша гореща вода.

Произход: Франция

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Маркa

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Био Кафе Стрето Инстантно, Naturela, 100 g“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна