Виж менюто

Био Кокосова Вода, Dr. Martins, 330 ml

4.59 лв.

Супер освежаваща и енергизираща – това е био кокосова вода от млади кокосови орехи, която ще те възстанови след тежък ден!

Описание

Чиста органична кокосова вода – направо от ореха

Младият кокосов орех ни дарява с едно истинско природно богатство – свежа и чиста кокосова вода. Опитай я – вкусът й е нежен и толкова освежаващ – естествено сладък, мек, с лек кокосов аромат. Напитката е едно наистина чудно преживяване! И е такава, каквато природата я е сътворила – хипоалергична и без ГМО. Не съдържа почти никакви мазнини, а минералният й баланс е същият като в човешкото тяло. Имай предвид и качеството – д-р Антонио Мартинс  произвежда напитката директно от младия кокос. Затова и тя е толкова специална и вкусна! Разбира се, от контролирано биопроизводство и избрани плантации.

Кокосовият орех

Ако си мислиш, че кокосовият орех е кафяв, мъхест плод – вне винаги е така. Младите кокоси са пълни със сок и са големите семена на кокосовите палми. Растат по плажове и крайбрежни региони, близо до тропическите морета. Когато орехите паднат от дървото, те често се носят с месеци в солените води. Кокосите са перфектно приспособени да прекосяват дълги разстояния в световните океани. Те биват отнасяни от течението до далечни плажове, където могат да покълнат и да започнат растежа си.

Еволюцията е дарила кокоса с нещо много специално за дългите пътешествия. Орехът се е развил дотам , че да пренася в себе си собствена вода, съдържаща изобилие от жизненоважни съставки, включително витамини, въглехидрати и минерали. Това означава, че семето може да расте благодарение на собствения си коктейл, без да се налага да чака следващия дъждовен сезон.

Ролята на кокосовата вода е да снабди зародиша в ядката с течност, да го храни и пази в рамките на година, така че кокосът да остане жив, здрав и все така свеж. Добрата новина е, че кокосовият сок прави същото за нас, поддържайки ни млади и енергични, освежавайки ни по един уникален начин!

Съставки: кокосова вода* (99,9%), антиоксидант аскорбинова киселина (0,1%)
*от контролирано биопроизводство

 

Допълнителна информация

Тегло0.33 kg
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна