Виж менюто

Био Гел за Премахване на Петна, Sodasan, 200 ml

7.99 лв.

Еко гел за премахване на петна на Sodasan има лесна за използване четка, ефективно отстранява петна, с органично растително масло, без ензими, без ГМО, без оцветители или консерванти.

За ефективно отстраняване на петна като трева, кръв, шоколад, мазнини, плодове. Продуктът може да се използва и като предварително третиране за премахване на упорити петна, като машинно масло или за третиране на якички на ризи.

Описание

Еко гел за премахване на петна на Sodasan има лесна за използване четка, ефективно отстранява петна, с органично растително масло, без ензими, без ГМО, без оцветители или консерванти.

Употреба: За ефективно отстраняване на петна като трева, кръв, шоколад, мазнини, плодове. Продуктът може да се използва и като предварително третиране за премахване на упорити петна, като машинно масло или за третиране на якички на ризи.

Дозировка: Нанесете гел за премахване на петна SODASAN върху петното, като използвате главата на четката. След това изплакнете или изперете в пералнята. Повторете процеса за упорити петна.

Не е подходящ за много деликатни влакна.

Моля, следвайте инструкциите за грижа на тъканите.

Моля, проверете устойчивостта на цветовете на тъканите преди употреба.

Измиващото вещество на гел за премахване на петна е сапун, който е бързо и напълно биоразградим. Този сапун се произвежда в специално разработен процес на осапуняване при ниска температура.

Производството е безвредно за атмосферата. Продуктът е сертифициран съгласно ECOCERT, както и съгласно стриктните указания на ECO garantie и Веганското общество.

Съставки: >30% water, 15-30% organic vegetable oil soap*, <5% alcohol (Ethanol), glycerine*, potassium citrate.

* от контролирано биологично отглеждане

Произход: Германия

 

 

Допълнителна информация

Тегло0.2 kg
Маркa

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна