Виж менюто

Бъф „Стани супергерой за Черно море!“, Roo’bar

14.99 лв.

Искаш ли да бъдеш супергерой? 😎 Включи се в социалната кампания „Черно море, свободно от пластмаса“🌊 като закупиш шалче Roobar от нашите магазини.
 5 лв от цената на всеки шал ще бъдат дарени за кампанията.

Код: RM0026 Категории: ,

Описание

Черно море има нужда от супергерои! Бъди супергерой за морето ни! Купи шалче на стойност 15 лв. и подкрепи опазването на Черно море от замърсяване с пластмаса!

  • С всяко закупено руубарско шалче, даряваш 5 лв. за кампанията „Черно море, свободно от пластмаса“.

„Черно море, свободно от пластмаса“ е социална кампания, целяща да насочи общественото внимание към замърсяването на водите и плажовете на Черно море с пласмаса.

Кампанията е благотворителна, като цели да набере средства за създаването на голям фокус върху полюцията от пластмаса на водите и плажовете на Черно море в три основни стъпки.

  1. Почистване на  плажове, спрямо нивото на замърсяване.
  2. Взимане на проби по цялото протежение на Черно море и валидиране на резултатите относно нивото на замърсяване в специализирани лаборатори.
  3. Предизвикателството Wind2Win –първото морско предизвикателство с уиндсърф в България. То ще се осъществи през септември 2018 година по протежението на черноморското крайбрежие, като целта е да се измине разсоянието между с. Дуранкулак и с. Резово само с помощта на вятъра.
  4. Създаването на  документален филм, който да се прожектира на международната сцена, целящ да грабне интереса на публиката с цел насочване на обществения фокус към проблема със замърсяването на водите.

Допълнителна информация

Тегло0.1 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Бъф „Стани супергерой за Черно море!“, Roo’bar“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна