Виж менюто

Енвиро Чип, Sri Sri Ayurveda, 1 бр

34.90 лв.

Чип за мобилен телефон, за предпазване от електромагнитни лъчи.

Код: EC4856 Категория:

Описание

Мобилните телефони са неразделна част нашето ежедневие. Различни научни изследвания през годините са показали, че мобилните телефони излъчват вредни лъчения, които ни се отразяват по различни начини.

 

Енчиро чипа е продукт, който ни помага да се предпазим от вредното въздействие на излъчванията, като променя естеството на радиация от мобилните телефони и компютрите. Действа като радиационен протектор и защитава тялото ни при употребата на устройството. Фиксират на определено място върху външната повърхност на устройството. 

Чипът за предпазване от електромагнитни лъчи е резултат на повече от 20 години изследвания и е сертифициран от Max Healthcare. Високите нива на стрес увеличават честотата на пулса ни и водят до загуба на имунитет. В направени тестовете е установено, че честотата на пулса на хората се нормализира, след като поставят чипа върху мобилните си телефони. Направени са и проучванията от Max Healthcare в Ню Делхи, голяма френска компания, разположена в Нойда и в известнна лаборатория в Кембридж, Великобритания. Тестовете установяват, че чипът не променя качеството на сигнала по никакъв начин. Също така, не оказва влияние върху работата на устройството, на което е поставен.

 

Подарете на себе си и семейството си тази ефективна радиационна защита!

Допълнителна информация

Тегло0.1 kg
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна