Виж менюто
Разпродажба!

Био Пшенични Стръкове на прах, Dragon Superfoods, 150 g

9.99 лв. 8.99 лв.

Идеален източник на незаменимите аминокиселини.

Пшеничната трева / пшенични стръкове влияе благотворно върху стомашно-чревния тракт, като основно се използва за детоксикация на организма и повишаване на алкалността му, поради високото съдържание на хлорофил (около 70%).

 

Описание

Пшеничните стръкове представляват изсушени и стрити на прах покълнали пшенични семена. Тя е пълноценна супер храна, която съдържа 20 аминокиселини, в това число осемте есенциални аминокиселини, нужни за правилното функциониране на човешкия организъм. Пшеничната трева е един от най-богатите източници на витамини А, С, всички витамини от В комплекса: В1, В2, В6, В9 (фолиева киселина), В12 и В17. Съдържа още калций, фосфор, мед, желязо, магнезий, натрий и калий. В пшеничната трева се срещат 92 от общо 102 микроелемента, които са установени в растенията.

Пшеничните стръкове повишават способността на кръвта да пренася кислород до клетките. Това води до пречистване от токсични натрупвания и повишава активността на лимфния поток. Пшенична трева намалява кръвното налягане, като регулира кръвната захар и пречиства черния дроб. Влиянието й върху стомашно-чревния тракт също е благотворно, като основно се използва за детоксикация на организма и повишаване на алкалността му, поради високото съдържание на хлорофил (около 70%). Стръковете от пшеница съдържат и всички незаменими аминокиселини, което го прави идеален за вегетариянци / вегани.

Употреба: от 1 до 3 чаени лъжичка дневно. Може да се добавя в сокове, смутита, ядкови млека или във вода.

 

Съставки: пшенични стръкове на прах*

*от био земеделие

Хранителна стойност за 100 g:

Енергия347Kcal
Протеини36g
Мазнини1.25g
Въглехидрати49.25g
Хлорофил6g
Калций96mg
Желязо80mg
Магнезий11.9mg

Произход: Китай

Допълнителна информация

Тегло0.15 kg
Маркa

Характеристика

,

Тема

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна