Изберете страница

Хей, сигурно сте чували за овесена каша, а може би дори е една от любимите ви закуски? Какво ще кажете обаче за каша от просо? Знаете ли, че това е най-вкусната и кремообразна закуска, за която някога сте си мечтали? Доверете ни се, освен че е адски засищаща и полезна, тази каша ще преобърне представите ви за просото. Тя е кремообразна и фантастична, а в съчетание с плодовете е направо неустоима! Опитайте я още утре сутрин!

Необходими продукти за Тропическа имуностимулираща каша от просо

Тропическа имуностимулираща каша от просо

Начин на приготвяне на Тропическа имуностимулираща каша от просо

Смесете водата и бадемовата напитка в тенджерка и ги загрейте на котлон.

Добавете просото когато кипнат и варете на умерен огън до готовност според инструкциите на пакета.

В блендер или кухненски робот пасирайте плодовете, заедно с канелата, гуараната, имуностимулиращия микс и кленовия сироп.

След като просото е готово добавете пасираните плодове към него и разбъркайте.

Добавете още малко от бадемовата напитка, ако е необходимо и накрая добавете любимите си топинги. Може да използвате кокосов чипс, кокосов тахан, сушени плодове и свежи плодове или друго. Enjoy!

 


Рецептата за Тропическа имуностимулираща каша от просо направи за нас Анна Стойкова.

Анна е мечтател с бохемска душа, влюбен в света, обичащ живота и търсещ магията в малките неща. Пристрастена към здравословния начин на живот и хранене, пътешествията до далечни и екзотични дестинации и към йогата. Обожава движението на открито, така че използва всяка възможност да се слее с природата, където лесно намира баланса, когато го изгуби. Нейната мисия е да вдъхновява всеки, който срещна по пътя си, да следва своите мечти и да живее един по-прекрасен, здравословен, пълноценен и щастлив начин на живот, с две думи да превърне света в едно по-добро място и всеки един от нас да се стреми да бъде все по-добра версия на себе си всеки ден. Желанието й е всички да сме здрави, по-позитивни и щастливи, да обичаме и пазим планетата Земя и да се наслаждаваме на това приключение, наречено живот.

 

Продукти използвани в рецептата за Тропическа имуностимулираща каша от просо

Количката е празна