Виж менюто

Отне ми повече от 1 година , да намеря перфектната рецепта за веган шоколадови бисквитки в , които да няма тонове брашно. Да са леки , вкусни и с приятна хрупкава текстура.

Обичам черен шоколад , затова и самите бисквитки са по-тъмни , не се притеснявайте от цвета – невероятно вкусни са !

Съставките са много лесни и полезни , дори съм сигурна ,че повечето от вас вече ги имат вкъщи.

Бисквитките са перфектни с кафе, за следобедна закуска и за да усмихнете всички вкъщи.

Веган шоко бисквитки

 

Необходими продукти за Веган шоко бисквитки

Веган шоко бисквитки

 

Начин на приготвяне на Веган шоко бисквитки

Първо смесете сухите съставки и разбъркайте добре.

След това прибавете фъстъченото масло и кокосовото мляко

Смесете добре течните със сухите и оформете топчета върху тава покрита с хартия за печене.

Печем на 160С за 15-20 минути.

Да ви е СЛАДКО!

 


Рецептата за Веган шоко бисквитки направи за нас Генадия Момчилова.

Гени или по-позната като hyunnieh от Instagram е любител фотограф, начинаещ кулинар и стилист на храна. Вярваща, че всичко се случва с цел и всяко взето или не взето решение ще ни отвори нови врати, ще разкрие нови приключения и ще ни научи на нови уроци. Голямата и страст са здравословния начин живот и спорта. Обожава да пътешества, да опознава чужди традиции и да взаимства невероятни рецепти. При нея винаги е свежо, здравословно, цветно и направено с много любов.

 

Продукти използвани в рецептата за Веган шоко бисквитки

Количката е празна