Виж менюто

Знаеш ли, че кокосовото масло, със своите неоспорими ползи и разнообразни приложения в кулинарията и козметиката, е сред най-търсените ни продукти през абсолютно цялата година? Вероятно ти също си негов потребител и привърженик? А какво правиш със старите си буркани? Използваш ги за съхранение на други продукти – подправки или може би чай? Преобразяваш ги в декорация? Или пък ги събираш в някой шкаф, килер или гараж, докато не дойде моментът да освободиш място в него и да ги изхвърлиш?

Вече ти даваме и друга алтернатива – да ги върнеш на място в нашите магазини и в замяна да получиш:

А. Отстъпка от следващата си покупка

Б. Удовлетвореността, че помагаш за голяма и важна кауза – минимизирането на отпадъците


Накратко:

ИЗПОЛЗВАЙ > ВЪРНИ > СПЕСТИ

Стъпките са лесни:

1) Купи кокосово масло Dragon Superfoods*
2) Използвай с удоволствие – за сурови и термично-обработени десерти, ястия или козметични цели
3) Върни празния буркан в който и да е магазин от мрежата на ЗЕЛЕН
4) Получи веднага 5% отстъпка от цената на следващото закупено кокосово масло*
*важи за кокосово масло и кокосово масло без аромат в разфасовки 300 мл и 1Л
По този начин ти избираш да дадеш нов живот на бурканите – удължаваш техния жизнен цикъл и помагаш за минимизирането на отпадъците. Междувременно стойността на стоките и ресурсите се запазва възможно най-дълго.
Инициативата е част от мисията на нашата компания-майка и производител на Dragon Superfoods – Смарт Органик, да намали отпечатъка, който дейността ни оставя върху климата и екологичното равновесие.

Ще се радваме и ти да бъдеш част от Smart Cycle Life!

За контакт: 
При въпроси за кампанията може да се обръщаш към нашите усмихнати продавач-консултанти в търговските обекти, както и да ни пишеш на и-мейл marketing@smartorganic.eu

За компанията:
Смарт Органик АД е водещ производител и дистрибутор на био храни с разнообразно и изключително богато портфолио. Компанията е създадена през 2009г като малък семеен бизнес – един от първите магазини за био храни в България. Динамична, иновативна и бързо-развиваща се, днес Смарт Органик е работодател на 154 души. Гордеем със сертифицирани пакетажна и производствена линия, както и дистрибуция на своите марки в над 50 държави. Компанията се стреми да подкрепя и да работи директно с био производители, да подпомага устойчивото земеделие и в резултат да предлага био храна все по-близо до потребителя. Мисията на компанията е да предостави алтернатива на конвенционалната хранителна индустрия като предлага чисти и здравословни продукти с гарантиран произход.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна