Виж менюто

Тази вкусна веган кето пица е без глутен и без мая! Идеална за моментите, в които ни се хапва пица, но не ни се чака тестото да втаса. Приготвянето и отнема около 30 минутки, а вкуса и е неустоим!

Необходими продукти за Веган кето пица

За блата

За плънката

Веган кето пица

 

 

Начин на приготвяне на Веган кето пица

1. В купичка смесете брашното, солта и хуска. Добавете към тях олиото и постепенно водата.

2. Разбъркайте внимателно със силиконова бъркалка, може да се наложи да добавите още малко вода, но внимавайте, тъй като кокосовото брашно поема доста от течността.

3. Намаслете ръцете си със зехтин и месете с ръце, за да се активира хуска. Сместа може да се рони, но не и се притеснявайте, заради кокосовото брашно е, по-трудничко се борави с него.

4. Направете кръгче и го сложете върху хартия за печене, поставете друго парче хартия отгоре и притиснете с ръце. Разточете с точилка върху хартията за печене.

5. След това с помощта на кръгъл ринг или чиния направете кръгче (блата за тортата).

6. Сложете блата във фурната за 10 минутки.

7. Добавете съставките за плънката и печете за още 10 минутки.

 


Мария Димитрова

Рецептата за Веган кето пица направи за нас Мария Димитрова.

Мария по позната като mariyasfood е любител на здравословното хранене, готвенето и кулинарната фотография. Вярва, че абсолютно всичко се постига само трябва да успеем да овладеем мислите си и да вярваме в себе си.

 

Продукти използвани в рецептата за Веган кето пица

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна