Меню
Меню

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Lavera

Lavera

lavera /от ланитнското „la vera”, което означава “истината”/ е 100% натурална козметика. Основана от Томас Хаазе, визионер, който превръща своя живота в мисия. От ранното си детство той страда от невродермит и още в младежките си години започва да търси алтернативни решения и създава първите продукти за своята силно чувствителна кожа. През 1987 той основава компанията Laverana и представя марката  lavera на пазара. Продуктите на Levera са 100% без изкуствени аромати, оцветители и консерванти.
Lavera Изображение

lavera /от ланитнското „la vera”, което означава “истината”/ е 100% натурална козметика. Основана от Томас Хаазе, визионер, който превръща своя живота в мисия. От ранното си детство той страда от невродермит и още в младежките си години започва да търси алтернативни решения и създава първите продукти за своята силно чувствителна кожа. През 1987 той основава компанията Laverana и представя марката  lavera на пазара.

Продуктите на Levera са 100% без изкуствени аромати, оцветители и консерванти.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки