Меню
Меню

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Terra Creta

Био Мариновани Маслини сорт Каламата, 315ml, Terra Creta-Copy
Няма наличност
7,49 лв.
Извести ме при наличност
Био Мариновани Маслини сорт Каламата, 315ml, Terra Creta
Няма наличност
7,99 лв.
Извести ме при наличност
Био Зехтин Екстра Върджин, 250ml, Terra Creta-Copy
Няма наличност
14,45 лв.
Извести ме при наличност
Био Зехтин Екстра Върджин, 250ml, Terra Creta-Copy
Няма наличност
16,35 лв.
Извести ме при наличност

Terra Creta

Компанията Terra Creta се намира на остров Крит в Гърция. В основата на техния бизнес е, производство на високо качествен екстра върджин зехтин. Всички техни продукти са със сертификат за „защитено наименование за произход“ (PDO) от района на Колимвари Ханя, остров Крит. Маслиновите дървета на този производител се намират между заснежените върхове на Каньон Самария и Средиземно море. Това място е в района Колимвари. Идеалната височина от 150-1050 метра, богата минерална почва и доброжелателни микроклиматични условия, образуват идеална среда за отглеждане на маслиновите дървета. Зехтинът произведен от Terra Creta е плътен, с аромат на свежа маслина и без досадния натрапчив вкус на масовия зехтин. От 2006 г. Terra Creta стартират иновативна система, с която можете да проследите пътя на всеки един техен продукт, от маслиновото дърво до магазина. Чрез въвеждане на партидния номер на продукта на техния уебсайт можете да разберете кога точно е произведен той, от кой район и от какъв сорт са насажденията, и какви са качествените му характеристики.
Terra Creta Изображение

Компанията Terra Creta се намира на остров Крит в Гърция. В основата на техния бизнес е, производство на високо качествен екстра върджин зехтин. Всички техни продукти са със сертификат за „защитено наименование за произход“ (PDO) от района на Колимвари Ханя, остров Крит. Маслиновите дървета на този производител се намират между заснежените върхове на Каньон Самария и Средиземно море. Това място е в района Колимвари. Идеалната височина от 150-1050 метра, богата минерална почва и доброжелателни микроклиматични условия, образуват идеална среда за отглеждане на маслиновите дървета. Зехтинът произведен от Terra Creta е плътен, с аромат на свежа маслина и без досадния натрапчив вкус на масовия зехтин.

От 2006 г. Terra Creta стартират иновативна система, с която можете да проследите пътя на всеки един техен продукт, от маслиновото дърво до магазина. Чрез въвеждане на партидния номер на продукта на техния уебсайт можете да разберете кога точно е произведен той, от кой район и от какъв сорт са насажденията, и какви са качествените му характеристики.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки