Меню
Меню

ЗА НАС

Био магазин ЗЕЛЕН започва пътя си от малко магазинче в центъра на София през 2008 г.

Той се появява като естествен резултат от вярата, че чистите и натурални продукти са най-доброто средство за сила, енергия, бодро тяло и мисли – избор, превърнал се в ежедневие.

За над 10 години опит в него сме събрали на едно място всичко, което сами бихме предпочели за себе си и своите семейства – опитали, харесали, проверили и едва след това го предлагаме и на теб.

Вярваме, че обръщайки се към чистата, природосъобразна и качествена храна, показваме отношение както към нас самите, така и към околната среда, с която се стремим да бъдем в синхрон.

Предлагаме огромно разнообразие от продукти, които дават избор и алтернативи, а чрез тях разбиваме митовете, че да се храниш здравословно е скучно, безвкусно и еднообразно.

Ние, отборът на ЗЕЛЕН, сме тук и до теб, в пътя към натуралното, естественото и все по-близо до природата. При нас няма грешни въпроси, при нас всеки е добре дошъл.

БИО МАГАЗИН ЗЕЛЕН Е МЯСТО ЗА ВСИЧКИ И ЗА ВСЕКИ ДЕН!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки