Меню
Меню
Постен РеБургер

12.11.2021 14:13:46

Постен РеБургер

Постите могат да бъдат приятно изживяване! Ще се опитаме да докажем това с една от най-вкусните рецепти за постен бургер. Да, правилно прочетохте - Постен Бургер.

Приготвили сме вкусна рецепта с веган бургер на основата на грахов протеин. РеБургер е изцяло растителен и запазва традиционния български вкус и най-важното е, че е без соя, без хидрогенирани мазнини, без холестерол.

Подбрали сме продукти, които ще те накарат да си похапваш постен бургер не само по време на Коледните пости, но и през цялата година. Нека заедно приготвим нашия специален постен РеБургер

 

Необходими продукти:

Начин на приготвяне:

*Бургерът трябва да бъде размразен предварително!

Сложете грил тиган на котлона на средна температура, за да се загрее.

Разрежете веган бриоша на две. Сложете го на тигана да се запече хубаво, за да избегнете попиването на сосовете в самото хлебче. След това слагаме Ребургер патито (бургера) да се запече за 3-4 минути от всяка страна.

През това време режем гъбите и лука на слайсове. Слагаме ги на горещия тиган, като ги овкусяваме с черен пипер и хималайска сол. Режем тънки слайсчета от пушеното тофу и го гриловаме на тигана за няколко минути.

След като сме готови с гриловането на всички компоненти, можем да пристъпим към сглобяване на постния бургер, като, разбира се, започваме от долу на горе:

  • Хващаме долната час на питката и я мажем с BBQ соса
  • След което поставяме грилования лук и гъбите
  • Идва ред и на нашия герой - РеБургер пати
  • Добавяме грилованото пушено био тофу и листата айсберг.
  • Вътрешната част на горната питка намазваме обилно с веган майонезата.

Хапвайте с удоволствие и мярка, и не забравяйте: „Ако не се омажете, все едно не сте яли бургер!“.

 


*Рецептата за Постен Ребургер за нас направи Александър Андров - Управител на Снак бар ЗЕЛЕН. Надяваме се, че  ви е харесала!

Благодарим Ви, че готвите със ЗЕЛЕН! Надяваме се, че с тази рецепта доказахме, че Коледните пости могат да бъдат приятно и вкусно изживяване. Ако рецептата Ви е допаднала и искатe още вкусни идеи, можете да разгледате нашата специална блог категория с Коледни постни рецепти.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Рецепти за Коледа

Рецепти за Коледа

Постен РеБургер

Постен РеБургер

Коледните пости могат да бъдат приятно изживяване! Ще се опитаме да докажем това с една от най-вкусните рецепти за постен бургер. Да, правилно прочетохте - Коледните пости могат да бъдат приятно изживяване! Ще се опитаме да докажем това с една от най-вкусните рецепти за постен бургер. Да, правилно прочетохте - 2022-07-13T14:22:05+03:00 Постен РеБургер

<h3><span style="font-weight: 400;">Постите могат да бъдат приятно изживяване! Ще се опитаме да докажем това с една от най-вкусните рецепти за постен бургер. Да, правилно прочетохте - <strong>Постен Бургер.</strong></span></h3> <p><span style="font-weight: 400;"><strong></strong></span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Приготвили сме вкусна рецепта с веган бургер на основата на грахов протеин. </span><a href="https://zelen.bg/article/zapoznayte-se-s-reburger"><b>РеБургер</b></a> <b>е изцяло растителен и запазва традиционния български вкус и най-важното е, че е без соя, без хидрогенирани мазнини, без холестерол</b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Подбрали сме продукти, които ще те накарат да си похапваш постен бургер не само по време на Коледните пости, но и през цялата година. Нека заедно приготвим нашия специален постен </span><a href="https://zelen.bg/product/vegan-burger-na-osnovata-na-rastitelni-proteini-2h100g-reburger?utm_source=site_search"><span style="font-weight: 400;">РеБургер</span></a><span style="font-weight: 400;">.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">&nbsp;</span></p> <h3><b>Необходими продукти:</b></h3> <ul> <li><span style="font-weight: 400;">1 бр. веган бриош&nbsp;</span></li> <li><span style="font-weight: 400;">30 мл. </span><a href="https://zelen.bg/product/bio-vegan-mayoneza-200g-tofuto?utm_source=site_search"><span style="font-weight: 400;">веган майонеза</span></a><span style="font-weight: 400;">&nbsp;</span></li> <li><span style="font-weight: 400;">30 гр. </span><a href="https://zelen.bg/product/tofu-pusheno-tofuto-200g?utm_source=site_search"><span style="font-weight: 400;">пушено био тофу</span></a><span style="font-weight: 400;"> или </span><a href="https://zelen.bg/product/bio-tofu-podpravki-soyavit-200-g"><span style="font-weight: 400;">тофу с подправки</span></a><span style="font-weight: 400;"> (по вкус)&nbsp;</span></li> <li><span style="font-weight: 400;">1 бр. </span><a href="https://zelen.bg/product/vegan-burger-na-osnovata-na-rastitelni-proteini-2h100g-reburger?utm_source=site_search"><span style="font-weight: 400;">веган бургер</span></a><span style="font-weight: 400;">&nbsp;</span></li> <li><span style="font-weight: 400;">30 мл. барбекю сос (барбекю сос Chilli Hills -&nbsp; Smokey BBQ Sauce)</span></li> <li><span style="font-weight: 400;">1/2 глава лук</span></li> <li><span style="font-weight: 400;">2-3 листа от айсберг</span></li> <li><span style="font-weight: 400;">1 щипка </span><a href="https://zelen.bg/product/bio-cheren-piper-mlyan-bio-klasa-50-g?utm_source=site_search"><span style="font-weight: 400;">черен пипер</span></a><span style="font-weight: 400;">&nbsp;</span></li> <li><span style="font-weight: 400;">1 щипка </span><a href="https://zelen.bg/product/himalayska-sol-edra-100g-gurme-klasa?utm_source=site_search"><span style="font-weight: 400;">хималайска сол</span></a><span style="font-weight: 400;">&nbsp;</span></li> </ul> <h3><b>Начин на приготвяне:</b></h3> <p><em>*Бургерът трябва да бъде размразен предварително!</em></p> <p><span style="font-weight: 400;"><strong>Сложете грил тиган на котлона на средна температура, за да се загрее.</strong> </span></p> <p><span style="font-weight: 400;"><strong>Разрежете веган бриоша на две.</strong> Сложете го на тигана да се запече хубаво, за да избегнете попиването на сосовете в самото хлебче. След това слагаме Ребургер патито (бургера) да се запече за 3-4 минути от всяка страна. </span></p> <p><span style="font-weight: 400;"><strong>През това време режем гъбите и лука на слайсове.</strong> Слагаме ги на горещия тиган, като ги овкусяваме с черен пипер и хималайска сол. Режем тънки слайсчета от пушеното тофу и го гриловаме на тигана за няколко минути.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;"><strong>След като сме готови с гриловането на всички компоненти, можем да пристъпим към сглобяване на постния бургер, </strong>като, разбира се,</span><span style="font-weight: 400;">&nbsp;започваме от долу на горе:</span></p> <ul> <li><span style="font-weight: 400;"> Хващаме долната час на питката и я мажем с BBQ соса</span></li> <li><span style="font-weight: 400;">След което поставяме грилования лук и гъбите</span></li> <li><span style="font-weight: 400;">Идва ред и на нашия герой - РеБургер пати</span></li> <li><span style="font-weight: 400;">Добавяме грилованото пушено био тофу и листата айсберг.</span></li> <li><span style="font-weight: 400;"> Вътрешната част на горната питка намазваме обилно с веган майонезата. </span></li> </ul> <p class="text-aligncenter"><span style="font-weight: 400; color: #008080;">Хапвайте с удоволствие и мярка, и не забравяйте: &bdquo;Ако не се омажете, все едно не сте яли бургер!&ldquo;.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">&nbsp;</span></p> <hr /> <p><em><span style="color: #008080;">*Рецептата за <b>Постен Ребургер</b>&nbsp;за нас направи <strong>Александър Андров - Управител на Снак бар ЗЕЛЕН.</strong>&nbsp;Надяваме се, че&nbsp; ви е харесала!</span></em></p> <p><span style="color: #008080;">Благодарим Ви, че готвите със <a href="https://zelen.bg/">ЗЕЛЕН</a>! Надяваме се, че с тази рецепта доказахме, че Коледните пости могат да бъдат приятно и вкусно изживяване. Ако рецептата Ви е допаднала и искатe още вкусни идеи, можете да разгледате нашата специална блог категория с <a href="https://zelen.bg/blog/category/koledni-posti">Коледни постни рецепти.</a></span></p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки