Изберете страница

Доставка

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА

За поръчки до 50 лв.

  • Доставка до офис на Еконт и Спиди – 3.50 лв.
  • Доставка до личен адрес със Спиди – 4.50 лв.
  • Доставка до личен адрес с Еконт – 5.50 лв.

За поръчки над 50 лв. – Безплатна доставка

СРОК НА ДОСТАВКА

Поръчки за град София –  стандартна доставка от 1 до 2 дни след поръчка

Други градове – доставка до 3 дни според графика на обслужване на Вашия район

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

След като сте направили поръчка, ще получите е-mail за потвърждение на поръчката. При проблем с Вашите координати или наличността на някой от поръчаните продукти можете да очаквате обаждане от наш сътрудник. След като наш служител се свърже с Вас винаги можете да добавите продукти или да замените някои от тях. 

Ако имате въпроси или коментари относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0878 221 407 от понеделник до петък от 8:00 до 17:00 часа.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Поръчките, направени през сайта www.zelen.bg, се заплащат с услугата “Наложен платеж” – заплащате в брой на куриер при доставка на Вашата поръчка от куриерска фирма  Еконт.

ОТКАЗВАНЕ НА ПОРЪЧКА

Всяка поръчка може да бъде безплатно отказана до 16:00ч. в рамките на деня на самата поръчка. Поръчките направени след 16:00ч. могат да бъдат безплатно отказани до 16:00ч. в рамките на следващия ден. За да откажете поръчка, пишете на мейл shop@zelen.bg или да се обадете на телефон 0878 221 407.

При отказана поръчка извън посочените срокове или при невзета поръчка от офис на  Еконт или личен адрес, клиентът трябва да заплати връщането на поръчката до адрес: гр. София, бул. Свети Клиемент Охридски 148, био магазин Зелен