Био Тунквана Вафла Без Захар, 40g, Harmonica
Това, което я прави различна е наличието на олигофруктоза в шоколада. С нейна помощ се създава сладък вкус на шоколада, без да се използва захар. Олигофруктозата не повишава нивото на инсулин в кръвта, и поради това често се влага в продукти, предпочитани от диабетици.
Състав: кора (био пълнозърнесто брашно от лимец – съдържа глутен, био слънчогледово олио, набухвател: натриев бикарбонат, сол), крем (био инулин от агаве, био кокосово масло, био слънчогледов тахан, био обезмаслено сухо мляко, био нискомаслен какаов прах, антиоксидант: био екстракт от розмарин), шоколад (био олигофруктоза, био какаово масло, био обезмаслено сухо мляко, био какаова маса.
Какаови продукти - 44%.
Съдържа естествени захари! Може да съдържа следи от соя, фъстъци и ядки!