Суха Безглутенова Смес за Фъстъчени Бисквити, 200g, Грам за Kилограм
Състав: фъстъци 55%, ябълково брашно, кокосова захар, безглутенов бакпулвер, морска сол, кардамон.
Начин на приготвяне: Изсипете съдържанието на пакетчето, разбъркайте добре сухата смес. Добавете 1 супена лъжица ябълков оцет. След това добавете 50 гр краве масло на стайна температура и разбъркайте. С мокри ръце размачкайте тестото докато всичко се събере на топка.
Сложете полученото тесто върху домакинско фолио и навийте на руло с дължина около 20 см. Фолираното руло сложете във фризера за около 10-15 мин. След това махнете фолиото и нарежете на кръгчета с дебелина около 1 см. Подредете бисквитите върху хартия за печене. С помощта на мокри ръце или вилица можете да дооформите с притискане всяка бисквита.
Печете 12-14 мин в предварително загрята на 180 градуса фурна с вентилатор.
Оставете да изстинат напълно върху хартията - тогава са готови за консумация. Докато са топли са ронливи.
Съхранение: на сухо, проветриво място, далеч от пряка слънчева светлина.