Закваска за кисело мляко, Болгари, 7бр. сашета, Селур Фарма
Начин на употреба: Съдържанието на 1 оп. (саше), се добавя към 1 до 3 литра предварително сварено и след това охладено до 44С мляко. Разбърква се до пълното й разтваряне, след което се налива в подходящи съдове. Ферментацията се провежда при температура 42-44С, за 5-6 часа, без разбъркване. След изтичане на времето, киселото мляко се охлажда до 20С (стайна температура), след което се съхранява в хладилник при температура от +2 до +6С.
*Ако имате уред за приготвяне на кисело мляко прочетете инструкцията на производителя.
Състав на едно саше: не по-малко от 10/8 живи лиофилизирани клетки от млечно-кисели бактерии Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus, изолирани от екологично-чисти райони. Не съдържа генно-модифицирани съставки, консерванти, оцветители.
Условия на съхранение: при температура от +8С до минус 6С.