Био Микс за Десерт My Cheesecake Brownies, 420g, BioVegan
Био брауни с чийзкейк обединява вкуса на кремообразен чийзкейк с шоколадово брауни. Тази иновативна рецепта създава истинска експлозия от вкус и може да се приготви веган или традиционно. Био Микс My Cheesecake Brownies е не само био, веган и без глутен, но и неутрален по отношение на климата!
Съставки: Био смес за брауни, (380гр.): сурова тръстикова захар*, Оризово брашно*, Царевично брашно*, кувертюр от черен шоколад 12%* (какаова маса, захар, какаово масло)*, 7,5% какао на прах*, нишесте от тапиока 3,0%*, кувертюр от черен шоколад* (какаова маса, кокосова захар, какаово масло)*, брашно от чиа семена*, сол, набухвател: натриев бикарбонат, калиеви тартати, емулгатор: слънчогледов лецитин.
Съставки: Био смес за чийзкейк (100гр.): сурова тръстикова захар*, царевично нишесте, лимонова кора, бурбонска ванилия 0,1%*.
*съставки от биологично земеделие
¹ Какао: минимум 53%
² Какао: минимум 88%
Начин на проготвяне:
Необходими продукти:
- 200мл. мляко (или соева напитка)
- 100г. меко масло (или мек маргарин)
- 150г. натурално кисело мляко (3,8 % масленост), 200г. нискомаслена извара и 1 яйце (или 400г соева извара или кисело мляко)
- тава за печене или огнеупорен съд*** (20 х 20 см) и
- миксер
1. Загрейте фурната на 170°C или до 150°C на вентилатор и намажете с масло добре тавата за печене. Можете също така да добавите слой брашно, ако желаете.
2. Добавете сместа за печене на брауни, млякото (или соева напитка) и маслото (или маргарин) в купа за смесване. Разбъркайте всичко с миксера на средна настройка, докато получите гладка смес (приблизително 1 минута). Поставете сместта в тавата за печене и я разпределете равномерно.
3. Добавете вашата смес за чийзкейк, заедно с киселото мляко, изварата и яйцето (или соева извара или кисело мляко) във втора купа за смесване. Смесете всичко с миксер на най-ниската степен, докато получите гладка смес. Разпределете сместа върху тестото за брауни и разбъркайте двете смеси заедно с помощта на вилица.
4. Печете браунитата си с чийзкейк на средната решетка на фурната за приблизително 50 минути.Оставете браунитата с чийзкейк да се охладят в тавата. Когато изстинат, можете внимателно да ги нарежете на парчета и да ги извадите от тавата
Внимание: ***Използвайте устойчиви на фурна съдове с дебели стени (стъкло, керамика и т.н.). Това може да повлияе на времето за печене.
Забележка: Обърнете внимание на времето за печене! Ако печете браунитата си с чийзкейк за по-дълго, те ще бъдат по-малко сочни.
Страна на прозиход: Германия