Безглутенова Смес за Домашен Хляб със Сорго, 240g, Грам За Килограм
Био Хрупкави хлебчета с кестени и ориз Без глутен и захар, 150g, Le Pain Des Fleurs
Био Хрупкави хлебчета от черен ориз Без глутен и захар, 150g, Le Pain Des Fleurs
Био Хрупкави хлебчета със зелена леща и ориз Без глутен, 150g, Le Pain Des Fleurs
Био Сухари от Ръж и Киноа, 200g, Linea Natura
Състав: сорго, просо, тапиока, кокосово брашно, ябълково брашно, хуск, безглутенов бакпулвер, морска сол, сминдух.
Начин на приготвяне: Към сухата смес последователно добавете 20 мл ябълков оцет, 40 мл мазнина по избор,300 мл топла вода.
Разбърайте добре с вилица и оставете за 10 мин. С добре намокрени ръце оформете тестото на хляб и поставете върху хартия за печене.
Не ви е нужна форма. На предварително загрята на 200 градуса фурна само на вентилатор печете 60 мин. Оставете да изстине върху решетка за 35 мин.
Съхранение: на сухо, проветриво място, далеч от пряка слънчева светлина.