Суха Безглутенова Смес за Домашен Хляб с Конопен Протеин, 240g, Грам за Килограм
Състав: пълнозърнесто оризово брашно, тапиока, 9% конопен протеин, индийски живовляк, безглутенов бакпулвер, морска сол, джоджен.
Начин на приготвяне: Към сухата смес последователно добавете 20 мл ябълков оцет, 20 мл мазнина по избор,220 мл топла вода.
Разбърайте добре с вилица и оставете тестото да почине за 15 мин. С добре намокрени ръце размачкайте добре за няколко минути, оформете тестото на хляб и направете лек разрез отгоре. Поставете върху хартия за печене.
Не ви е нужна форма. Печете на предварително загрята на 200 градуса фурна с вентилатор за 60 мин. Оставете да изстине върху решетка поне за 35 мин. Вземете под внимание, че докато е топло печивото печенето продължава.
Съхранение: на сухо, проветриво място, далеч от пряка слънчева светлина.