Закваска за пробиотичен йогурт, Селур Фарма, 7 сашета
Начин на употреба: Съдържанието на опаковката се добавя към 1 до 3 литра сварено и след това охладено до 420С мляко. Разбърква се до пълното й разтваряне, след което се налива в подходящи съдове. Ферментацията се провежда при температура 40-420С, за 5-6 часа, без разбъркване. След изтичане на времето, киселото мляко се охлажда до 200C (стайна температура), след което се съхранява в хладилник при +2 до +60С. Ако имате уред за приготвяне на кисело мляко прочетете инструкцията на производителя.
Състав на едно саше: не по-малко от 108 живи лиофилизирани клетки от млечно-кисели бактерии Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Lactobacilllus gasseri и Lactobacillus rhamnosus, изолирани от екологично-чисти райони. Не съдържа генно-модифицирани съставки, консерванти, оцветители.
Дозировка: едно саше може да закваси до 3 литра мляко. Специални условия на съхранение: при температура от +80С до минус 60С.
Производител: “Селур Фарма” ЕООД
www.selur-pharma.com