Бонбони с Манука Мед MGO 500+ Джинджифил и Лимон, 16 бр., NUI

Бранд : NUI
  В наличност   Референция: 16820
- 0 % 21.99 лв. 0.00 лв.
Разфасовка:
Добави бележка към продукта

Поръчки по телефон от 9:00 ч. до 17:00 ч.


Код на продукта - 16820 , Телефон - 0896 677 199

На езика на племето Māori, местните жители на Нова Зеландия,  NUI означава изобилие, богатство, превъзходство и значимост. Такива са и манука бонбоните - чисти и превъзходни, изпълнени с полезни съставки и страхотен вкус.

Не съдържат добавена захар и съдържанието на манука мед НУИ в тях е 90%, което ги отличава от масово предлаганите подобни продукти на пазара.

Всички натурални манука бонбони Нуи съчетават превъзходните успокояващи и имуноподсилващи качества на автентичния, сертифициран по системата MGO манука мед с фактор 500+ , комбиниран със силата на натуралните екстракти от лимон и джинджифил, естествено отглеждани и извлечени в Нова Зеландия.

Една от най-големите ползи на съвършената комбинация от манука мед, лимон и джинджифил е в тяхната способност за подкрепа на имунната система, поради високите нива на антиоксиданти в джинджифила и витамин С в лимона. В началото на болестта и втрисането, тези мощни антиоксиданти помагат за намаляване на свободните радикали. Джинджифила увеличава кръвообращението в тялото, което е жизненоважно за оптималното здраве.

В допълнение към силните антибакериални, противовъзпалителни и антиоксидантни свойства на манука меда със съдържание на минимум 500 мг/кг Метилглиоксал, към изключително богатото му витаминно съдържание, добавихме ползите от лимоновия и джинджифиловия екстракт, за да превърнем бонбоните Нуи в незаминим ежедневен източник на здраве и настроение. В удобна индивидуална опаковка на всеки един бонбон, гарантираща правилното им съхранение, предпазваща ги от окисляване и запазваща по този начин всички най-полезни съставки.

Свойства на манука бонбони Нуи:

  • антимикробно
  • противовъзпалително
  • антивирусно
  • антисептично
  • успокояващо

Състав: манука мед MGO 500+ (90%), екстракт от лимон (3 %), екстрат от джинджифил (2 %), малтодекстрин (4,5%), калциев стериат (0,5%).

Начин на употреба: Препоръчителен дневен прием: не-повече от 8 бонбона на ден.

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене.

Не е подходяща за деца на възраст под 2 години и хора, алергични към мед!

Големина на порция: 2,8 гр. (1 манука бонбон).

Нетно количество: 45 гр.

Най-добро съхранение: при температури под 20°C, на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

Страна на произход: Нова Зеландия

0
Оценки
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Ревюта на клиенти

Добавете Коментар

За поръчка над 89лв.
Безплатна доставка
За поръчки от 69 до 89 лв.
До офис на Еконт и Спиди: 2.99 лв
До личен адрес: 3.99 лв.
За поръчки до 69 лв.
До офис на Еконт и Спиди: 4.99 лв.
До личен адрес: 5.99 лв.