Кето безглутенови спагети конджак, 200g, Miracle Noodle
Бранд : Miracle Noodle
В наличност
Референция:
18263
- 0 %
6.69 лв.
0.00 лв.
Разфасовка:
Кето спагети конджак са най-добрата опция за безглутенова паста за всички, които се стремят към ниско съдържание на въглехидрати и калории. Безпроблемно се вписват във вашата кето диета, като ви позволяват да поддържате състояние на кетоза.
КОЯ Е ОСНОВНАТА СЪСТАВКА В ПРОДУКТОВАТА ГАМА НА MIRACLE NOODLE?
Основната съставка в продуктите на Miracle Noodle е коренът от конджак (Amorphophallus konjac). Благодарение на тази съставка, продуктите съдържат само 6 kcal на 100 грама!
Конджак е зеленчук, които се характеризира с ниско съдържание на въглехидрати и има богато съдържание на здравословни разтворими фибри. За производството на продуктовата гама на Miracle Noodles, този корен се измива, нарязва и изсушава, за да се получи фино и питателно брашно. Към брашното от конджак се добавя вода и калциев хидроксид и след това сместа се разточва и оформя в различни разновидности. Този производствен метод се използва в Китай от 2000 години. Единствената разлика е, че тогава към сместа са били добавяни фино натрошени черупки от яйца или миди, а днес се използва калциев хидроксид, за да се избегне използването на продукти от животински произход.
Състав: вода, брашно от конджак, лимонена киселина.
Съдържат 3 гр въглехидрати на порция (само от фибри).
Страна на произход: Китай
- без глутен
- веган
- без ГМО, без соя
- богат на фибри
КОЯ Е ОСНОВНАТА СЪСТАВКА В ПРОДУКТОВАТА ГАМА НА MIRACLE NOODLE?
Основната съставка в продуктите на Miracle Noodle е коренът от конджак (Amorphophallus konjac). Благодарение на тази съставка, продуктите съдържат само 6 kcal на 100 грама!
Конджак е зеленчук, които се характеризира с ниско съдържание на въглехидрати и има богато съдържание на здравословни разтворими фибри. За производството на продуктовата гама на Miracle Noodles, този корен се измива, нарязва и изсушава, за да се получи фино и питателно брашно. Към брашното от конджак се добавя вода и калциев хидроксид и след това сместа се разточва и оформя в различни разновидности. Този производствен метод се използва в Китай от 2000 години. Единствената разлика е, че тогава към сместа са били добавяни фино натрошени черупки от яйца или миди, а днес се използва калциев хидроксид, за да се избегне използването на продукти от животински произход.
Състав: вода, брашно от конджак, лимонена киселина.
Съдържат 3 гр въглехидрати на порция (само от фибри).
Страна на произход: Китай
ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ ЗА 100 Гр.
Енергийна стойност в KJ: | 25 kj |
---|---|
Енергийна стойност в kcal: | 6 kcal |
Влакнини: | 2.7 g |
Ревюта на клиенти