Хомеопатична Паста за Зъби с Роза Дамасцена, 69ml, Naturelle With Love & I CAN TOO

 Няма наличност   Референция: 13413
- 0 % 11.99 лв. 0.00 лв.

Поръчки по телефон от 9:00 ч. до 17:00 ч.


Код на продукта - 13413 , Телефон - 0896 677 199

Пастата за зъби Naturelle With Love е подходяща за хора, които провеждат хомеопатично лечение, както и за хора, които са ориентирани към здравословния начин на живот и предпочитат чистата, естествена и натурална козметика. Пастата предотвратява натрупването на плака и се грижи за здравето на венците. Освен, че е прекрасен като качество продукт, той има и добавена стойност: подкрепя мисията на Фондация И АЗ МОГА /I CAN TOO за подкрепа на деца със специални нужди и повишаване на осведомеността относно влиянието на климатичните промени върху здравето.

От кампанията:

За последната една година, всички ние осъзнахме колко е важна грижата за здравето. Научихме се да ценим, както живота, така и планетата. Научихме се да бъдем съпричастни и внимателни. Научихме, че животът не е даденост, а ценност, която трябва да се пази.

Затова искаме да дадем нашия принос и след Naturelle With Love Hygienic Hand Gel, ви представяме хомеопатична паста за зъби Naturelle With Love.

Състав: Богата е на естествени съставки и е обогатена с органична розова вода*, която има мощно противовъзпалително действие и ксилитол** – с природен антикариесен ефект, който редуцира лошия дъх и сухотата в устата. Нежният аромат на Rosa Damascеna приятно тонизира и освежава дъха.

Благодарение на внимателно подбраните съставки, пастата е подходяща за ежедневна употреба от цялото семейство. Подходяща е за бременни жени, за деца, за активни хора и за пушачи, като освежава дъха и има приятен остатъчен аромат.

0
Оценки
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Ревюта на клиенти

Добавете Коментар

За поръчка над 89лв.
Безплатна доставка
За поръчки от 69 до 89 лв.
До офис на Еконт и Спиди: 2.99 лв
До личен адрес: 3.99 лв.
За поръчки до 69 лв.
До офис на Еконт и Спиди: 4.99 лв.
До личен адрес: 5.99 лв.