Занаятчийски шоколад с розова вода и кардамон на Casa Kakau e приготвен в каменна мелница по автентична семейна рецепта и технология “bean-to-bar”, т.е от какаовите зърна до шоколада. Какаовите зърна са подбрани от малки ферми в Еквадор. Към така приготвения чист, български шоколад е добавена известната в цял свят българска розова вода и перлите на Ориента – шушулки кардамон. Цитрусовият аромат на кардамона хармонира с флоралните нотки на розата без да са натрапчиви.
Една иновативна, интригуваща и събуждаща съзнанието комбинация.
Без животински продукти! Без глутен! Без лецитин! Без палмово масло!
Съдържание: какаови зърна от Еквадор, кафява нерафинирана тръстикова захар, какаово масло, българска розова вода, кардамон. Съдържание на какао: 66%.
Носител на сребърен медал за шоколад от какаови зърна на Европейско, Близкоизточно и Африканско първенство “International Chocolate Awards” Копенхаген, 2019.
Носител на бронзов медал на световното първенство за шоколатиери в Лондон за 2019 г. “Academy of Chocolate“.