За разлика от традиционния снакс, който се произвежда обикновено от пшеница или царевица, за този е избрана интересна рецепта с балансирано съдържание на ориз и нахут – култури, които естествено не съдържат глутен.
За да се насладите на съвършен вкус, има добавена малко морска сол от Месолонги – гръцките Средиземноромски солници, където тя се добива с минимална преработка.
Състав: 71% био оризов грис, 29% био грис от нахут, 2% морска сол.
Хранителна стойност в 100 г.
Енергийна стойност в kJ: 1585 kJ
Енергийна стойност в kcal: 378 kcal
Мазнини - 3 g 4.3%
- от които наситени мастни киселини - 0.5 g 2.5%
Въглехидрати - 78 g 30%
Белтъчини - 12 g 24%
Сол -1.8 g 30%
Влакнини - 5.6 g