Активатор за жива и мъртва вода с титаниев електрод, BioKultura

  В наличност   Референция: 6927
- 0 % 98.99 лв. 0.00 лв.
Разфасовка:
Добави бележка към продукта

Поръчки по телефон от 9:00 ч. до 17:00 ч.


Код на продукта - 6927 , Телефон - 0896 677 199

Активатор за жива и мъртва вода с титаниев електрод

Какво е активирана вода?

Активираната вода, получавана чрез електролиза, е вода, която придобива съвършено нови свойства и се превръща в ефективно действащо, екологически чисто средство за профилактика при редица болести. Областите на приложение на активираната вода непрекъснато се увеличават, а хората я наричат “жива” и “мъртва” вода. Активираната вода е позната в различни страни като Германия, Полша, Индия, Израел и България, а в Япония /която произвежда над 100 000 брой активатори годишно/ и Узбекистан, активираната вода официално се признава и използва за лечебни цели.

Отдавна е известно, че активираната вода не е токсична и не е опасна както за външна така и за вътрешна употреба.

Изследване и приложение на активираната вода в Япония

Професор Санетака Ширахата, от Университета  за генетични изследователски технологии: ‘’Аз анализирах водата и открих, че концентрацията на ‘активен водород’ в нея е много висока’’. Обикновено водорода съществува като водородни молекули, съдържащи два водородни атома (Н) и често рушаща се връзка между тях. Според проф. Ширахата, водородът много рядко съществува като атомен водород. Атомният водород се нарича активен водород и активираната вода съдържа няколко пъти повече активен водород от обикновената вода. Какъв е ефекта от активният водород върху човешкото тяло? Проф. Санетака Ширахата: ‘’ В последно време активният водород е ефективен при предпазването и лекуването на различни болести.’’ Богатството на активен водород може да бъде доставено изкуствено чрез електролитно намаляване на материята и се нарича електролитно намалена материя. Тя има голям ефект при лечението на много видове болести, казва проф. Ширахата. В болница Койа, Япония използват електролитно намаление на материята като част от лечението повече от 10 години. Пиенето на няколко литра на ден от водата, намалена електролитно, увеличава лечебния ефект. Д-р Минеори Кавамура, управител на болницата в Койа: ‘’Пиенето на електролитно намалена вода понякога позволява на пациентите да прекъснат лечението  с лекарства след доста кратък период. Това може да е резултат от увеличаване на силата на спонтанното лечение, като увеличаване на имунния отговор например. Проф. Ширахата споделя, че както електролитно намалената материя, активираната водата съдържа активен водород, и високата му концентрация води до лечебната и сила..

Защо активния водород лекува болести?

Активния водород реагира с активния кислород, който се счита за причина за много болести, за да направи вода. За разлика от активния водород, активният кислород, наричан понякога отровен кислород /пикочна киселина –бел. авт./, е силен оксидант и се смята за причинител на много болести, защото разрушава клетките чрез окисляване. Активния кислород се генерира когато клетките произвеждат енергия или когато ние се намираме под стрес. Активния кислород *2 е нестабилен, защото има една молекула електрон повече от молекулярния кислород (О2) и има склонност да изстрелва този електрон към нормалната клетка и така да причини нейната смърт. Според проф. Ширахата, ако концентрацията на активен водород в тялото е висока, той реагира с активния кислород като се превръща във вода, която вече не е отровна, а се изхвърля от тялото /това обяснява появата на жажда при употреба на „жива” вода –бел. авт/ .

Срещу какви болести е ефикасен активният водород според проф. Щирахата?

1. Ефект върху алергиите. Имунните клетки ни предпазват от инфекциозни болести като атакуват вирусите или чуждите материи чрез освобождаване на активен кислород. Но понякога безсмислено атакуват чужди материи, като полен и освобождават прекалено много активен кислород, който наранява нормалните клетки. Това причинява алергия. Все пак ако съществува достатъчно активен водород в тялото, той реагира с активния кислород, за да облекчи алергията.

2. Ефект върху диабета. Диабета е метаболично нарушение на глюкозата, причинено от недостига на произвеждания инсулин в панкреаса или дефект на рецептора на глюкоза. Премахването на активния кислород чрез активен водород облекчава диабета, защото клетките произвеждащи инсулин и глюкозния рецептор са доста чувствителни към активния кислород.

3. Eфект върху високото кръвно налягане. Не наситени мастни клетки на липиди реагират с активния кислород и образуват пероксилипидис, който се закрепя към кръвоносните съдове и причинява артереосклероза. Като резултат, кръвния поток става по-слаб, а кръвното налягане се повишава. Намирайки и реагирайки с активния кислород, активния водород предотвратява реакцията му с не наситени местни клетки.

4. Ефект върху вирусни инфекции. Когато вирусите попаднат в тялото, имунните клетки ги атакуват с активен кислород, за да ни предпазят от тях. Но ако броят на вирусите е прекалено голям, имунните клетки продължават да отделят активен кислород докато накрая се самоунищожават. След което броя на вирусите бързо се увелича и причинява инфекция. Активния водород реагира с излишъка от активен кислород и предпазва имунните клетки от самоубийствена реакция. Като резултат, това облекчава инфекциозните болести. Според д-р Паоло Карлони, Италия, е възможно активния водород да има ефект дори срещу вируса на СПИН. След като навлезе в човешките клетки, вируса на СПИН отделя протеин, ензим който е основен за неговото разпространение. Активния водород притежава склонност да реагира с този ензим и предотврати размножаването на вируса. Така броят на клетките на вируса намалява и се повлиява добре върху симптомите на болестта.

5. Ефект върху рака. Теломер, специална ДНК последователност, която се наблюдава накрая на ДНК веригата, става все по-къса след отделянето на всяка клетка. Когато теломера се изгуби напълно, не се проявява повече деление на клетките и те загиват след определен период от време. Но теломера на раковите клетки се възстановява и тяхното делене продължава. Според проф. Ширахата, активния водород блокира взаимодействията на теломера и прави ограничен живота на раковите клетки.

Живата вода (католит, алкална вода) е по-мътна, сивкава течност, без мирис, с алкален вкус, много мека. След реакцията утайките падат на дъното и водата става прозрачна. Колкото по-лошокачествена е водата, толкова повече утайки се образуват, като в утайките се концентрират и съдържащите се във водата радионуклиди. Така се постига и допълнителен ефект – смекчаване и пречистване на водата. Живата вода е отлично тонизиращо и стимулиращо средство. Тя ускорява биологичните процеси в организма, увеличава кръвното налягане, подобрява усвояването на храната, ускорява обмяната на веществата, подобрява апетита, придава енергия, бодрост. Тя бързо лекува различни рани, от драскотини, раздразнения на кожата, до язви на стомаха и дванадесетопръстника. Живата вода освежава увехналите цветя и след това те дълго запазват свежестта си. Семената, киснати в жива вода преди да бъдат посети, покълват по-бързо, а при периодично поливане с жива вода дават по-добра реколта, която и узрява по-бързо. Живата вода е отлично средство за пране, обезмасляване на повърхности, стимулиране растежа на домашните животни. Освен алкалните свойства, живата вода е заредена с отрицателни заряди около 0,8-0,9 волта. Тя губи свойствата си по-бързо, отколкото мъртвата вода, за около седмица, при условие, че се съхранява в плътно затворени съдове.

Мъртвата вода (анолит, киселинна вода) е безцветна, прозрачна течност с кисел вкус и характерен мирис на киселина. Тази вода е отлично бактерицидно и дезинфекциращо средство. Тя забавя биологичните процеси в организма на човека и животните, понижава кръвното налягане, успокоява нервите, подобрява съня, намалява болките в ставите. При редовно изплакване на устната кухина с нея след ядене, тя разтваря зъбния камък, спира кръвотечението от венците и дезинфекцира устната кухина. Мъртвата вода дезинфекцира много добре бинтове, бельо, дрехи, обувки, различни съдове, хранителни продукти, плодове, зеленчуци, дори помещения и почва. Много ефективно и бързо лекува обикновената хрема, болката в гърлото при простудни заболявания, прекратява диарията. Лесно може да се приготви мъртва вода с широко рекламирания pH=5,5, която да се използува за миене вместо скъпоструващи препарати. Мъртвата вода, освен това е заредена с положителни заряди около 0,9-1,1 волта, което усилва действието и. При съхраняване в плътно затворени съдове тя запазва свойствата си 2-3 седмици.

Свойствата на анолита и католита са съвършено различни. При смесването на анолит и католит се получава отново неутрална вода, макар и вече без утайки. Затова, когато за лечебни цели се налага използуването на двата типа вода, между тяхното приемане следва да има поне едночасова разлика. Често задаван въпрос е в какво се заключава лечебното въздействие на активираната вода. Активираната вода по своите електролитически параметри е много близка до телесните течности (кръв, междуклетъчна течност и др.). Затова тя се включва веднага в жизнената дейност на организма и влияе благоприятно на възстановяването на енергийния баланс на организма. Особено важен е фактът, че това е естествен продукт, спомагащ за активизация на вътрешните сили на организма.

Не е целесъобразно активираната вода да се съхранява в хладилника. Изследванията показват, че при охлаждане времето за съхранение не се увеличава. При кипване активираната вода губи свойствата си много бързо, поради което се препоръчва да не се приготвя вода в запас. По-добре винаги да се използва свежо приготвена вода, а остатъкът да се използва за поливане на цветята, пране и т.н..

Стопяване на тумори – д-р Нешо М. Нешев

Какво е туморът – изменението на обемът, консистенцията или функцията на даден орган се нарича тумор. Когато изменението се дължи на течност се нарича киста. Туморът и кистата могат да се образуват във всеки орган и тъкан. Името на тумора показва от каква тъкан и в кой орган се е образувал.

Къде и кога се образува тумор – Туморът се образува в орган, който има нарушено кръвоснабдяване. Това обикновено става след преболедуване. Болката може да е отстранена (чрез лекарства), но не е ли отстранена причината, излекуването не е пълно. Клетките, принудени да живеят при наличие на пикочна киселина, в даден момент започват да я използват за храна и туморът е вече на лице. 68% от туморите показват кисела реакция. Веднъж образувани, туморните клетки  като магнит задържат пикочната киселина и ето защо растежа на тумора съответства на количеството пикочна киселина в тялото. Когато един тумор се изреже, но образуването на пикочна киселина не се преустанови, туморът се появява отново – рецидив.

Мерки за стопяване на тумора – пиене на жива вода по 200мл., през 4 часа (в 6, 10, 14 и 18 часа). Хранене само с плодове и зеленчуци, без в храната да има белтък. Липсата на белтък от месо, мляко, боб и др., в храната ще създаде белтъчен глад в организма, необходим за стопяване на тумора. Ежедневни 30-минутни разходки на чист въздух. Лекуващия трябва да знае, че особено през нощта ще изпитва болки в самия тумор. Тези болки ще имат различна продължителност, в зависимост от скоростта на стопяване на тумора.

Намаляване обема на тумора, ако той е видим или опипваем, изменението на киселинността на урината от 5,4 към 6,2 – 6,8 са показатели, че лечението се провежда правилно.

Изчезването на тумора, ако той е видим или опипваем, липсата на болка, стойността на киселинността на урината от 6,6 - 6,8 и не откриването на тумора при ехо графски преглед, са условия, показващи, че лечението е завършило. Независимо от това, пиенето на жива вода трябва да продължи. То с нищо няма да пречи на нормалния живот на организма. Храненето, след завършване на лечението не трябва да е както преди появата на тумора, а с много по-малко количество животински белтък.

Тъй като в момента, когато за пръв път научава, че има тумор, той изпитва уплаха и стрес, то ехо графския преглед или друг преглед, който да покаже, че има тумор трябва да се направи при същия лекар, за да се разблокира този стрес.

Какво количество жива вода може да се пие? – Д-р Нешев споделя: „… Върху себе си проведох следния опит: измерих пулс, температура, кръвно налягане и pH. Изпих на един път литър жива вода и през половин час, в продължение на пет часа проверявах горните стойности. Изменени имаше само в  pH.” и допълва „…от 1994г. до сега аз пия само жива вида.” При увеличаване употребата на жива вода оздравителния ефект настъпва по-бързо, като не настъпват никакви физиологически отклонения, освен по-честото уриниране.

Аритметично доказване повишаването на pH на кръвта след пиене на жива вода.

Прието е да се счита , че в човешкия организъм количеството на кръвта е 5000мл. При повишена киселинност, когато pH-то на кръвта е примерно 6000 и  в един мили литър кръв трябва да има 6000 хидроксилни аннийони, то цялото количество кръв 5000 мл. умножено по 6000 ще покаже, че в цялата кръв има 30 000 000 хидроксилни аннийони.

При изпиване на 200мл. жива вода /алкално активирана/ с pH 10 000, то в организма сме вкарали 2 000 000 алкално хидроксилни аннийони.

Сега събираме количеството кръв и количеството изпита вода и получаваме 5200 мл.

Събираме количеството хидроксилни аннийони от кръвта с количеството хидроксилни аннийони от изпитата вода и получаваме 32 000 000.

Делим общото количество хидроксилни аннийони на общото количество кръв (32 000 000/5200=6,153). От получения резултат се вижда , че pH-то на кръвта се е увеличило с 0,153, а според научните данни (Малахов) само 0.003 изменение на pH-то е достатъчно за убиване на туморните и ракови клетки. Като разделим 0.153 на 0.003, получаваме 50, което показва, че повишеното pH на кръвта е 50 пъти по-силно – това е обяснението за изчезването на туморите и оздравителното действие на ЖИВАТА ВОДА.

В пакета Активатор за жива и мъртва вода с титаниев електрод на Bio Kultura се включва:
1. Тапа с електроди /един титаниев и един от хирургическа неръждаема стомана, марка 304/ – 1 бр.
2. Адаптор – 1 бр.
3. Глинен съд от каолин, екологично чист, в който се формира киселата вода 0.500 – 0.600 l. – 1 бр.
4. Полипропиленова кана /РР 04/с вместимост 2 l.—1 бр.
5. Инструкции за ползване—1 бр.

0
Оценки
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Ревюта на клиенти

Добавете Коментар

За поръчка над 89лв.
Безплатна доставка
За поръчки от 69 до 89 лв.
До офис на Еконт и Спиди: 2.99 лв
До личен адрес: 3.99 лв.
За поръчки до 69 лв.
До офис на Еконт и Спиди: 4.99 лв.
До личен адрес: 5.99 лв.