Бебешки Мокри Кърпи за Чувствителна Кожа, 28бр, Water Wipes

Бранд : WATER WIPES
  В наличност   Референция: 17425
- 0 % 4.49 лв. 0.00 лв.
Разфасовка:
Добави бележка към продукта

Поръчки по телефон от 9:00 ч. до 17:00 ч.


Код на продукта - 17425 , Телефон - 0896 677 199

Произведени чрез специална технология на 7 степенно пречистване на водата, позволяваща ефективно почистване на кожата без да е необходимо добавянето на нежелани съставки. Използването на почистващите бебешки кърпички WaterWipes може да доведе до ограничаване появата и намаляване на дерматита от пелени, познат като подсичане на "бебешкото дупе". Те не са медицинско лечение, но помагат за почистването на иритирана и чувствителна проблемна кожа.

Съставки: 99.9% вода, 0.1% плодов екстракт (citrus grandis seed extract)

Без алкохол! Без парабени! Без парфюм! Без консерванти! Без оцветители! Без добавени химикали!

Начин на употреба: Външно! Кърпички за еднократно почистване на кожата! Отлепете предпазното фолио. Извадете една кърпичка от отвора. Затворете отвора с предпазното фолио, за да запазите кърпичките мокри достатъчно дълго време. Забършете нежно кожата. След употреба кърпичките се изхвърлят в определените за това места. Не изхвърляйте в тоалетната. Не е необходимо допълнително измиване. Използват се толкова често, колкото е необходимо, най - добре при всяка смяна на пелени. Подходящи за остраняване на всякакви замърсявания по кожата.

Подходящи за новородени. Могат да се използват от майката при подготовка за кърмене, без да се изисква допълнително почистване. Да се използват до един месец след отваряне. Неотворени да се съхраняват на хладно и сухо място. Не премествайте кърпичките в друг контейнер, не режете или късайте опаковката, използвайте отвора с предпазното фолио.

!За да ограничите опасността от лапане и поглъщане дръжте кърпичките в опаковката далеч от деца.

0
Оценки
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Ревюта на клиенти

Добавете Коментар

За поръчка над 89лв.
Безплатна доставка
За поръчки от 69 до 89 лв.
До офис на Еконт и Спиди: 2.99 лв
До личен адрес: 3.99 лв.
За поръчки до 69 лв.
До офис на Еконт и Спиди: 4.99 лв.
До личен адрес: 5.99 лв.