Комплект Отгледай сам микрорастения Вкъщи, Serdika Farms

Бранд : Serdika Farms
  В наличност   Референция: 14221
- 0 % 9.99 лв. 0.00 лв.
Разфасовка:
Добави бележка към продукта

Поръчки по телефон от 9:00 ч. до 17:00 ч.


Код на продукта - 14221 , Телефон - 0896 677 199


Размерите на комплекта го правят изключително удобен за отглеждане в малки пространства, включително на бюро или перваз на прозореца. 
Страхотен подарък за всички възрасти!
Съдържание на комплекта:
  • специална ламинирана саксийка
  • експандираща се био таблетка с органична пръст за посаждане
  • сепаратор за разделяне на саксията на две зони
  • два пакета био семена за микрорастения- броколи и репички (специално селектирани)
  • картонче-фермерски дневник за покриване на саксията и отбелязване на напредъка в развитието
  • подробни упътвания за отглеждане на микрорастенията.

Начин на употреба:

*Комплектът е за отглеждане на две вълни микрорастения.

Разстилане на почвата и засяване на семената

Издърпайте подложката от опаковката, използвайте подложката като среда за засаждане на вашите микрорастения. Тя е специално разработена да е достатъчно здрава, за да понесе целия процес по отглеждането.

Полейте

Изсипете малко (1/3 ч.ч.) топла вода върху експандиращата се таблетка кокосова био пръст и оставете 1 минутка да се надуе. След това я разстелете внимателно в тънък слой по дъното на леглото в тарелката. Ако части от почвата останат сухи, сипете още малко топла вода, докато не се напоят и надуят. Внимателно отворете с ножица пликчетата със семки и поставете сепаратора по средата на почвата. Насипете хубаво във всяка половина по един вид от специалните огранични семена за микрорастения на Ферми Сердика-използвайте цялото пакетче.

Покрийте с фермерския дневник за 48 часа

Няма нужда да добавяте повече вода през този период. С покриването на тарелката осигурявате нужната влага на семената и им помагате да поникнат. Когато махнете картончето след два дни, би трябвало да забележите покълналите семена.

Продължете ежедневно да поливате 3-5 с.л. на ден

Добавяйте по 3 до 5 супени лъжици всеки ден, докато оберете. микрорастенията виреят добре на оскъдна и на директна светлина, но честотата на поливане зависи много от температурата и нивото на светлината. ако забележите, че почвата ви изсъхва, добавете допълнително 1-2 с.л. на ден. поддържайте почвата влажна.

Оберете растенията си между 7-ми и 10-ти ден

Можете да започнете да берете вашите готови микрорастения след 7-мия до 10-тия ден от тяхното развитие. Берете по малко всеки ден- само щипка от тях е напълно достатъчна или оберете всичко наведнъж-зависи от вас! Използвайте ножици, за да отрежете от стеблата много близо до почвата, след което измийте растенията много добре, преди да ги консумирате . не забравяйте да оберете всички микрорастения най-късно на десетия ден, за да са най-полезни- не се притеснявайте, те ще се запазят още до седмица в хладилника ви, завити във влажна кърпа или салфетка! хапвайте ги заедно или по отделно като добавка към всяко любимо ваше ястие!

0
Оценки
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Ревюта на клиенти

Добавете Коментар

За поръчка над 89лв.
Безплатна доставка
За поръчки от 69 до 89 лв.
До офис на Еконт и Спиди: 2.99 лв
До личен адрес: 3.99 лв.
За поръчки до 69 лв.
До офис на Еконт и Спиди: 4.99 лв.
До личен адрес: 5.99 лв.