Детоксикиращи Лепенки за Крака, Gold Relax, 10 броя

  В наличност   Референция: 13281
- 0 % 5.99 лв. 0.00 лв.
Разфасовка:
Добави бележка към продукта

Поръчки по телефон от 9:00 ч. до 17:00 ч.


Код на продукта - 13281 , Телефон - 0896 677 199

Лепенки от растителни квинтесенции за разсейване на токсините от стъпалото.

• Само за една нощ черните и маслени токсини излизат от стъпалото.
• Разсейват токсините и поддържат красотата.
• Релаксират и премахват влагата.
• Снабдяват с жизненоважна субстанция.
• Оформят и разкрасяват тялото.
• Подпомагат съня и облекчават умората.
• Разкрасяват ходилото и премахват миризмата.

Детоксикиращите лепенки за крака отделят вътрешната влага и токсините от стъпалото през точките на ходилото, като подпомагат съня, освежават и омекотяват кожата и поддържат здравословното състояние. Невероятният ефект на тези лепенки може да бъде видян и почувстван. Те се превърнаха в един от най-популярните и добре познати детоксикиращи и здравословни продукти в цяла Южна Корея и Япония, а сега бързо се разпространяват през Хонг Конг, Тайван, Сингапур, Америка и Европейските държави. Основната съставка на лепенките е натурална бамбукова киселина квинтесенция, която има супер функции на просмукване и разсейване на токсините, нейното действие може да продължи до 8 часа. Използвайки тези лепенки, токсините и отпадъците се отделят от ендокринната жлеза, чревния канал и те имат функцията да облекчават отоци и поддържат съня.

Само залепи детоксикиращата лепенка върху твоето стъпало преди лягане, така тя ще помогне за разсейването на токсините. Показано е в професионални материали, че при употреба на лепенката за 2 часа, отпадъците на тялото и токсините започват да се елиминират. На следващата сутрин ще откриеш големи количества от черно и лепкаво отпадъчно масло, течност и токсини които са били абсорбирани от нея. Понякога торбичката на лепенката за крака може да стане в жълтеникаво-кафява, тъмно кафява или черна, поради индивидуалните разлики.

Основни предназначения: 1. Активира клетките, подобрявайки функциите на жизненоважни органи. 2. Елиминирайки влагата, попълва с жизненоважна субстанция. 3. Спомага за съня. 4. Разсейва токсините натрупани в абсорбиращата система, насърчава функциите на абсорбиращата система и засилва имунитета.

Инструкции за употреба:
1. Прилагай върху чисти ходила.
2. Вземи опаковката с голямата лепенка и я отвори (самозалепващия се дишащ лейкопласт), отлепи по-голямата предпазна хартия.
3. След това отвори опаковката с квинтесенцията на прах, разклатете торбичката и я залепи по средата (от към страната с надписи) към големия самозалепващ се лейкопласт.
4. Залепи големия лейкопласт (с вече залепената торбичка към него) към ходилото като отстраниш и по-малката предпазна хартия.
5. Може да се използват в продължение на 6 – 7 часа веднъж или два пъти на ден преди сън.
6. След това ги отлепи и почисти кожата.

Основни компоненти: отрицателни йони, елементи от черупчести организми, Витамин С, портокалово масло, бамбуков оцет, минерали на прах, растения на прах.

Може да се използва като: козметично средство, за коремните връзки, от възрастни и отпаднали хора, при затлъстяване, за хора които стоят дълго време изправени, за хора с дълго работно и психическо напрежение.

Приложения на употреба: Директно залепи лепенката към засегнатата част като: ходило, става, длан на ръката, кръст, рамене, гръб, отпуснат прасец, уморени крака и преуморени мускули.

Забележка: Пази краката си сухи докато лепенките са на тях. Лепенки, които не са ползвани, трябва да се запечатат обратно в опаковката. Възможно е медикаментът да се прилепи към чорапи или обувки, ако използваш лепенките в чорапи или обувки. При ползване от деца, да бъдат инструктирани от възрастен човек. При зачервяване или сърбеж, спри употребата и се консултирай с дерматолог.

Условия на съхранение: На сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина и висока температура.

Произход: Китай

0
Оценки
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Ревюта на клиенти

Добавете Коментар

За поръчка над 89лв.
Безплатна доставка
За поръчки от 69 до 89 лв.
До офис на Еконт и Спиди: 2.99 лв
До личен адрес: 3.99 лв.
За поръчки до 69 лв.
До офис на Еконт и Спиди: 4.99 лв.
До личен адрес: 5.99 лв.