Лесен веган течен шоколад
Необходими продукти:
- 250 г лешников тахан
- 1 ч.л. ванилия на прах
- 60 г сироп от фурми
- 40 г сурово био какао на прах
- 50 г какаова паста
Начин на приготвяне:
Към лешниковия тахан, прибавете останалите продукти и блендирайте до получаване на пухкаво шоко-изкушпение. Прехвърлете в бурканче и съхранявайте на стайна температура за 2-3 седмици.
Рецептата за Лесен веган течен шоколад направи за нас Айтен Кърмаджи – Нети.
Айтен Кърмаджи е настоящ бикини фитнес състезател, мотиватор и модел. Започва да води живот в хармония с природата и се отдава на фитнес преди повече от пет години. Здравословни проблеми и рязко напълняване я поставят на пътя на търсенето на решения, които намира след лятна студентска бригада в САЩ. Айтен научава как да се храни здравословно и да постигне мечтаната фигура.
В сърцето на нейния успех лежи планирането на всеки следващ ден и задаването на въпроса с какво би могла да допринесе, за да бъде с една крачка по-близо до целта си.