Лешникови Сладки Чашки

Невероятно лесен десерт, шоколад и лешници – класика! А с Био лешниковия тахан на Better е по-здравословна алтернатива на познатата за нас Нутела.

Време за подготовка: 10 мин.

Ниво: лесно

Необходими продукти за 8 порции:
  • 1 ч.ч. Шоколад
  • 3 с.л. Кокосово масло
  • ¼ ч.ч. Лешников тахан Better
  • 2 с.л.Агаве сироп
 
primer

Начин на приготвяне:
Разтопете на водна баня или в микровълнова шоколад с кокосово масло.

Във форма за мъфини поставете хартиени формички за мъфини и поставете около 1 с.л. на дъното на формите и оставете да се стегне в хладилника за поне 5 минути.

Подгответе плънката като смесете лешниковия тахан с агаве сироп.

Разпределете плънката между формите като поставете около 1 ч.л. в средата и разпределете останалия шоколад отгоре, за да покрие плънката. Оставете да се охлади в хладилника за поне 20 минути.

Рецептата за Лесни сладки чашки направи за нас Любов Павлова.

Любов е Веган Фууд Блогър, който се крие зад името BohemianVeg. Споделя рецепти само на растителна основа. Вкусна, лесна и достъпна веган храна е основата на нейният блог и разбира се, желанието да покаже, че растителната храна не е само полезна, но е и разнообразна!

Други РЕЦЕПТИ ЗА ДЕСЕРТИ

Пухкав бананов хляб

Ако имаш изостанали банани и ти се хапва нещо сладко, може набързо да си приготвиш този бананов хляб...