Лешникови Сладки Чашки
Време за подготовка: 10 мин.
Ниво: лесно
Необходими продукти за 8 порции:
- 1 ч.ч. Шоколад
- 3 с.л. Кокосово масло
- ¼ ч.ч. Лешников тахан Better
- 2 с.л.Агаве сироп
Начин на приготвяне:
Разтопете на водна баня или в микровълнова шоколад с кокосово масло.
Във форма за мъфини поставете хартиени формички за мъфини и поставете около 1 с.л. на дъното на формите и оставете да се стегне в хладилника за поне 5 минути.
Подгответе плънката като смесете лешниковия тахан с агаве сироп.
Разпределете плънката между формите като поставете около 1 ч.л. в средата и разпределете останалия шоколад отгоре, за да покрие плънката. Оставете да се охлади в хладилника за поне 20 минути.
Рецептата за Лесни сладки чашки направи за нас Любов Павлова.
Любов е Веган Фууд Блогър, който се крие зад името BohemianVeg. Споделя рецепти само на растителна основа. Вкусна, лесна и достъпна веган храна е основата на нейният блог и разбира се, желанието да покаже, че растителната храна не е само полезна, но е и разнообразна!