Веган Фъстъчено Кокосов Сладолед
Съставки
- 3 замразени банана
- 60 гр фин фъстъчен тахан Bett’r
- 20 гр кокосов нектар
- 1/2 ч.л ванилия
- 100 гр кокосов крем от кен ( full fat )
- 60 мл кокосово мляко / или кокосова вода
- 30 гр какаови зърна
Начин на приготвяне:
Всичко се блендира и оставя за 4 часа във фризера.
Да ви е сладко!
Рецептата за Веган брауни от червен боб направи за нас Генадия Момчилова.
Гени или по-позната като hyunnieh от Instagram е любител фотограф, начинаещ кулинар и стилист на храна. Вярваща, че всичко се случва с цел и всяко взето или не взето решение ще ни отвори нови врати, ще разкрие нови приключения и ще ни научи на нови уроци. Голямата и страст са здравословния начин живот и спорта. Обожава да пътешества, да опознава чужди традиции и да взаимства невероятни рецепти. При нея винаги е свежо, здравословно, цветно и направено с много любов.