БРАУНИ МОРКОВЧЕТА

Шоколадовото брауни е едно от любимите сладки изкушения. Предлагаме ви една рецепта която ще разнообрази класическото брауни и ще украси по интересен начин великденската ви трапеза.

Необходими продукти за Брауни Морковчета

  • Смес за брауни, Bett&r
  • Соева напитка с ванилия
  • Кокосово масло

За крема

  • Заместител на сметаната с кокос

За декорацията

  • Био веган какаов десерт Hot Nibs, Benjamissimo
  • Шоколад Матча и Лимон, Benjamissimo
primer
 

Начин на приготвяне на Брауни Морковчета

Добавете ядковото мляко и мазнината към Брауни сместа, разбъркайте.

Изсипете в тавичка, върху хартия за печене и изпечете по оказанията на опаковката.

След като изстине, разрежете на триъгълничета.

В купичка добавете сметаната, може да добавите малко подсладител (по желание) и ванилия.

Добавете в пош или с помощта на лъжица разнесете внимателно по триъгълничетата.

Разтопете оранжевия и зеления шоколад на водна баня.

Сложете ги в пошове.

Със зеления направете листенцата на морковчетата, върху хартия за печене, а с оранжевия декорирайте браунито както е показано на снимката, с лентички.

След като листенцата се стегнат ги добавете към браунито.



Рецептата за Здравословно Брауни Морковчета направи за нас Мария Димитрова.

Мария по позната като mariyasfood е любител на здравословното хранене, готвенето и кулинарната фотография. Вярва, че абсолютно всичко се постига само трябва да успеем да овладеем мислите си и да вярваме в себе си.

Други РЕЦЕПТИ ЗА ВЕЛИКДЕН