Невероятно вкусни донъти с Брауни микс

Обичате ли бързите и лесни за приготвяне шоколадови изкушения?

Пригответе си тези невероятно вкусни донъти с Брауни микс, които са без глутен и без тръстикова захар!

Много лесни за приготвяне ! Към сместа за Браунита без глутен на Bett’r прибавете ядково мляко и разтопено кокосово масло!

Изпечете в силиконова форма за донъти!
 
primer


Използвайте въображението си за декорация!

Аз разтопих 2 бели шоколада на Vivani – Ecofinia, единия използвах да покрия 3 донъта, отгоре поръсих и кокосови стърготини, към втория бял шоколад прибавих 1 ч.л. черно годжи бери на прах и покрих другите 3 донъта. Поръсих с натрошени лешници. Останалите кръгчета обвих в разтопен шоколад на Benjamissimo с куркума и лимон. Поръсих с пчелен прашец и конопено семе!

Това е еднo от нашите сладки изкушения – награда за положените усилия, лишения и труд. Време е да захраним не само телата, но и психиките с много любов и сладки изкушения!

Рецептата за Невероятно вкусни донъти с Брауни микс направи за нас Айтен Кърмаджи – Нети.

Айтен Кърмаджи е настоящ бикини фитнес състезател, мотиватор и модел. Започва да води живот в хармония с природата и се отдава на фитнес преди повече от пет години. Здравословни проблеми и рязко напълняване я поставят на пътя на търсенето на решения, които намира след лятна студентска бригада в САЩ. Айтен научава как да се храни здравословно и да постигне мечтаната фигура.

В сърцето на нейния успех лежи планирането на всеки следващ ден и задаването на въпроса с какво би могла да допринесе, за да бъде с една крачка по-близо до целта си.

Други РЕЦЕПТИ БЕЗ ГЛУТЕН

БЕЗГЛУТЕНОВИ МЪФИНИ

Правилно виждаш – тестени изкушения БЕЗ ГЛУТЕН! И ние в ЗЕЛЕН сме експериментирали с подобни предизв...