Бананови мъфини за училище

Бананови мъфини за училище

Пухкави, вкусни и идеални за закуска или следобеден снак.

Необходими продукти:

  • 2 добре узрели банана
  • 1 опаковка безглутенов микс за бананов хляб на Bett’r
  • 2 с.л. лешников тахан
  • 1 с.л. соево (или друго растително) мляко

Стъпки за приготвяне:

  1. Обели бананите и ги намачкай добре в купа.
  2. Добави микса за бананов кекс Bett’r, лешниковия тахан и млякото.
  3. Разбъркай добре до хомогенна смес.
  4. Разпредели сместа в хартиени формички, поставени във форма за печене.
  5. Печи на 180°C за 15–18 минути, докато мъфините станат златисти и пухкави.
  6. Остави леко да изстинат и са готови за споделяне. ☺️

Други РЕЦЕПТИ БЕЗ ГЛУТЕН

Фалафели

Бърза рецепта за фалафели с бадемово брашно и хранителна мая - високопротеиново хапване, което ще те...